2016-09-03 14:45:16
Φωτογραφία για Βαλέρια Κουρούπη: Δείτε την σε σπάνια έξοδο με τον σύζυγό της και γιο της Ελένης Βιτάλη, Νίκο Ξύδη
Για την Βαλέρια Κουρούπη, η οικογένειά της αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της. Η γνωστή ηθοποιός άφησε για πολλά χρόνια τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για χάρη του συζύγου της, Νίκου Ξύδη και του γιου της, Οδυσσέα.

Η ηθοποιός και πρώην παίκτρια του τρίτου κύκλου του Your Face Sounds Familiar απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους σε σπάνια δημόσια έξοδο με τον άντρα της ζωής της. Η Βαλέρια Κουρούπη και ο Νίκος Ξύδης έδωσαν το παρών στη συναυλία της Ελένης Βιτάλη –μητέρας και πεθεράς αντίστοιχα- με τον Διονύση Σαββόπουλο και πόζαραν χαμογελαστοί στο φωτογραφικό φακό.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

«Έτυχε να βρεθούμε σε ένα σπίτι φίλων. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Και ήταν εντελώς μοιραίο να συναντηθούμε, γιατί τόσο εκείνος όσο και εγώ ήταν να μην πάμε εκείνο το βράδυ. Τελικά εγώ πήγα για πέντε λεπτά και μόλις τον είδα έμεινα, όπως κι εκείνος δηλαδή. Ήταν πολύ περίεργο αυτό που μας συνέβη. Αισθανόμασταν τρομερή οικειότητα, αν και είχαμε μόλις γνωριστεί, σε σημείο που τελείωνε ο ένας τη φράση του άλλου. Μιλούσαμε σα να ήμασταν μόνοι μας. Για να καταλάβεις πόσο δυνατό είναι αυτό που νιώσαμε, πάνω στον μήνα πήραμε την απόφαση να συζήσουμε κιόλας» είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ