2016-09-03 19:25:28
Φωτογραφία για Ηλεκτρονικό τσιγάρο για αρχάριους: 6 λάθη και πώς να τα αποφύγετε
Εάν πιάνετε τον εαυτό σας να αναπολεί τις εποχές του καπνίσματος, τότε ίσως να κάνετε και εσείς κάποια από τα πιο συνηθισμένα λάθη των νέων ατμιστών. Αυτός ο mini οδηγός για το ηλεκτρονικό τσιγάρο για αρχάριους θα σας βοηθήσει να κάνετε εύκολα μια νέα αρχή Είναι κρίμα να αφήσετε τόση προσπάθεια να πάει χαμένη όταν μπορείτε διορθώνοντας μερικά απλά λαθάκια να μυηθείτε σε μια σημαντικά λιγότερο βλαβερή καθημερινότητα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Δείτε τα 6 πιο συνηθισμένα λάθη των νέων ατμιστών και πώς να τα αποφύγετεπροκειμένου να έχετε και εσείς μια ευχάριστη εμπειρία με το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας:

1. Η αγορά φθηνών ηλεκτρονικών τσιγάρων.

Σε καμία περίπτωση δεν εννοούμε ότι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο για να είναι ποιοτικό πρέπει να είναι και ακριβό, απλώς θα σας συμβουλεύαμε να μην έχετε ως μοναδικό κριτήριο αξιολόγησης την τιμή της συσκευής.

Ένας τρόπος να «προφυλαχθείτε» από μια κακή αγορά είναι να συμβουλευτείτε άλλους ατμιστές ή να κάνετε έρευνα στο Ιnternet διαβάζοντας κριτικές προϊόντων, παρακολουθώντας το blog του alter eGo αλλά και τα videos του alter eGo Academy μέσα από τα οποία μπορείτε να δείτε κάθε προϊόν μας στην πράξη! Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε τα καταστήματα του δικτύου της alter eGo, όπου θα μπορέσετε να συμβουλευτείτε το εξειδικευμένο προσωπικό μας, να δείτε από κοντά τα ηλεκτρονικά τσιγάρα που σας ενδιαφέρουν και να κάνετε ένα πρώτο test drive!

2
. Η αγορά υγρού αναπλήρωσης κακής ποιότητας.

Αρχικά, καλό είναι να αποφεύγετε να αγοράζετε υγρά αναπλήρωσης από καταστήματα τα οποία δεν εμπορεύονται προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου και τα οποία δεν εγγυώνται για την γνησιότητα και την πιστοποίηση των υγρών αναπλήρωσης που προσφέρουν. H alter eGo συμμετέχει στο πληρέστερο και πλέον εμπεριστατωμένο παγκοσμίως, πρόγραμμα ελέγχου και πιστοποίησης των υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου (e-liquids), από τα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας και Κρήτης. Μάθετε περισσότερα εδώ.

3. Ο σπάνιος καθαρισμός του tank (δεξαμενή).

Μπορεί η πρόσμιξη υγρού αναπλήρωσης να αποτελεί trend ανάμεσα στους ατμιστές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα υγρά αναπλήρωσης ταιριάζουν μεταξύ τους. Για να αποφύγετε αυτήν τη δυσάρεστη εμπειρία μπορείτε πολύ απλά πριν αλλάξετε γεύση στο ηλεκτρονικό τσιγάρο σας να ξεπλύνετε τη δεξαμενή με ζεστό νερό και να τη σκουπίσετε προκειμένου να φύγουν τα υπολείμματα του προηγούμενου e-liquid. Εάν χρειάζεται μπορείτε να αντικαταστήσετε και την αντίσταση.

4. Η επιλογή υγρού αναπλήρωσης με λανθασμένη περιεκτικότητα νικοτίνης.

Ένα από τα πιο συνηθισμένα «λάθη» των νέων ατμιστών είναι η χρήση υγρού αναπλήρωσης με υψηλότερη ή χαμηλότερη περιεκτικότητα νικοτίνης. Ένας σίγουρος τρόπος να επιλέξετε το ιδανικό υγρό αναπλήρωσης για εσάς είναι να το συγκρίνετε με τον αριθμό των τσιγάρων που καπνίζατε τη μέρα. Για παράδειγμα, εάν καπνίζατε πάνω από 20 τσιγάρα την ημέρα τότε ένα υγρό αναπλήρωσης με 12-18mg είναι πιθανό να σας ταιριάζει. Αντίθετα, εάν δεν ήσασταν ποτέ φανατικός καπνιστής τότε θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα υγρό αναπλήρωσης με περιεκτικότητα της τάξεως του 6mg - 3mg.

5. Η έλλειψη συντήρησης και καθαρισμού της συσκευής.

Προσέχουμε για να έχουμε και στην περίπτωση του ηλεκτρονικού τσιγάρου η παραπάνω φράση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς όσο πιο «βρώμικη» είναι η συσκευή σας τόσο πιο πολύ μειώνεται η απόδοσή της. Το παχύρευστο υγρό αναπλήρωσης μπορεί να φράξει το μηχανισμό, ενώ τα υπολείμματα υγρού που καίγονται ξανά και ξανά μπορεί να σας προσφέρουν μια ιδιαίτερα δυσάρεστη εμπειρία.

Επίσης, για να μπορείτε να απολαμβάνετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας στο μέγιστο θα πρέπει να φροντίζετε και για τη συχνή αλλαγή της αντίστασης του ηλεκτρονικού τσιγάρου σας.

6. Η χρήση του ίδιου υγρού αναπλήρωσης για μεγάλο χρονικό διάστημα

Το “vape tongue” είναι ο όρος που χρησιμοποιείτε στο εξωτερικό για τους ατμιστές που δεν μπορούν πλέον να διακρίνουν τη γεύση του ηλεκτρονικού τσιγάρου τους και να το απολαύσουν όπως πριν πολύ απλά γιατί το έχουν συνηθίσει. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να αντικαταστήσετε το υγρό αναπλήρωσής σας με ένα άλλο και έπειτα να επιστρέψετε στην πρώτη επιλογή σας και να την ανακαλύψετε από την αρχή.

Την πιο σημαντική συμβουλή την αφήσαμε για το τέλος: να πίνετε αρκετό νερό καθώς το άτμισμα μπορεί να προκαλέσει αφυδάτωση! Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας βοήθησε να κατανοήσετε καλύτερα τον τρόπο χρήσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου σας και να βελτιώσετε τον τρόπο με τον οποίο ατμίζετε.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ