2016-09-04 13:24:13
Φωτογραφία για Όχι μόνο απαλλάσσονται οι κάτοικοι της Ξερόλακκας και του Βιολογικού Καθαρισμού από τα Δημοτικά τέλη, αλλά θα πάρουν πίσω και αναδρομικά!
Την απόφαση να απαλλαχθούν πλήρως από την καταβολή των δημοτικών τελών, περισσότερα από 250 νοικοκυριά που διαμένουν πέριξ του... ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας και του βιολογικού καθαρισμού στις Ιτιές, έλαβε ο Δήμος Πατρέων.

Υπενθυμίζουμε ότι αρχικά η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχε απορριφτεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ωστόσο, έπειτα από προσφυγή, τελικά εγκρίθηκε με τον Δήμο να θεωρεί αδικία να μην υιοθετείται μια τέτοια ρύθμιση, για περιοχές που αποδεδειγμένα δέχονται επιβάρυνση και όχληση.

Οι δικαιούχοι της απαλλαγής μπορούν να προσέρχονται στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών (ΤΑΠ), της Διεύθυνσης Προσόδων και Δημοτικής Περιουσίας (Μαιζώνος 147, 1ος όροφος και κατά τις ώρες, 9 π.μ. έως 1 μ.μ.) με αντίγραφο του λογαριασμού της ΔΕΗ, προκειμένου να καταχωρηθεί πλήρως η απαλλαγή τους από τα δημοτικά τέλη.

Επίσης, θα επιστραφεί στους δικαιούχους αναδρομικά από την 1η Μαρτίου 2016, έναρξη ισχύος της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, το χρηματικό ποσόν των δημοτικών τελών που έχει εξοφληθεί στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, εφόσον προσκομιστούν αντίγραφα των εξοφλημένων λογαριασμών.

Οι δικαιούχοι μετά το τέλος της διαδικασίας, θα λαμβάνουν λογαριασμούς της ΔΕΗ με μηδενικό ποσό χρέωσης, που θα αναγράφεται στο σημείο «Χρεώσεις ΥΠΕΡ ΔΗΜΟΥ».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ