2016-09-04 15:18:10
Φωτογραφία για Vision Mercedes-Maybach 6 [video]
Η επίσημη αποκάλυψη του πολυτελέστατου 2+2 θέσεων πρωτότυπου coupe έγινε στο Monterey.

Όπως αποκαλύπτει και το ίδιο του το όνομα, μιλάμε για ένα luxury coupe σχεδόν 6 μέτρων μήκους (5,7 m για την ακρίβεια)!

Η εντυπωσιακή από κάθε άποψη δημιουργία ουσιαστικά μας προϊδεάζει για το πως θα μπορούσε να είναι μία μελλοντική Maybach. Μιλάμε για ένα πιο εντυπωσιακό και εκλεπτυσμένο σχέδιο σε σχέση με τα sedan της Maybach, με λεπτά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED τόσο εμπρός όσο και πίσω και μία τεράστια μάσκα με χρώμιο και κάθετες γρίλιες να δεσπόζει στο εμπρός μέρος.

Ελεύθεροι από τις δεσμεύσεις που συχνά προκαλούν τα οχήματα που πρέπει να περάσουν από τη γραμμή παραγωγής, οι σχεδιαστές της Mercedes είχαν το πράσινο φως να σχεδιάσουν από λευκή κόλλα χαρτί την Maybach 6 έτσι ώστε να μην μοιάζει με οτιδήποτε άλλο υπάρχει... εκεί έξω!

Ύστερα από έναν αριθμό από teasers και διαρροές φωτογραφιών η Mercedes έδωσε ένα τέλος στο... θρίλερ της αποκάλυψης της Vision Mercedes-Maybach 6.

Και η αλήθεια είναι ότι πέτυχαν διάνα! Το μακρύ καπό αμέσως τραβάει τα βλέμματα όπως και η τεράστιες ζάντες 24 ιντσών (!), που είναι εμπνευσμένες από το πρωτότυπο που είχε παρουσιάσει η εταιρία στη Φρανκφούρτη πέρσι τον Σεπτέμβριο.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ