2016-09-04 21:03:06
Φωτογραφία για Τι είναι το “in car office” project που ετοιμάζουν Mercedes και Microsoft;
Μάλλον η Mercedes Benz πιστεύει ότι η οδήγηση είναι δεν αρκετά επικίνδυνη και θέλει να προσθέσει περισσότερους βαθμούς επικινδυνότητας σε αυτή. Σύμφωνα με αναφορές από πολύ έγκυρες πηγές, η Mercedes Benz συνεργάζεται στενά με την Microsoft για ένα πολύ φιλόδοξο project, το “In Car Office“.

Το βασικό θέμα του συγκεκριμένου project είναι να επιτρέπει στον οδηγό των μελλοντικών αυτοκινήτων της εταιρείας, να πραγματοποιήσει ορισμένες δουλείες γραφείου. Με το “In Car Office” θα μπορούμε να ενσωματώνουμε στο λειτουργικό του αυτοκίνητου τα ημερολόγια, τα do-to και τις επαφές μας over the air.

Έτσι αν έχουμε μία σημαντική συνάντηση, θα μπορούμε να την προγραμματίσουμε και να στείλουμε πρόσκληση, απευθείας από το αυτοκίνητο μας. Επιπροσθέτως, όταν οδηγάμε προς κάποιο meeting, θα μπορούμε να πραγματοποιούμε κλήσεις με τους συμμετέχοντες, εύκολα, από τα ηχεία του Mercedes Benz μας.

Η Mercedes Benz και η Microsoft γνωρίζει ότι οι παραπάνω περιπτώσεις είναι κατά πολύ ασφαλέστερες από το να τις πραγματοποιούμε από το smartphone μας, ταξιδεύοντας με 100 χιλιόμετρα την ώρα.

Εσείς πιστεύετε ότι είναι o ασφαλέστερος τρόπος να εργαζόμαστε την ώρα που ταξιδεύουμε;
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ