2016-09-06 07:33:11
Φωτογραφία για Στα θρανία κάθισαν σήμερα Φάμελλος, Μάρδας, Κουράκης στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του Ε΄ Γυμνασίου Θεσσαλονίκης
Τη νέα πτέρυγα του Ε΄ Γυμνασίου Θεσσαλονίκης, στην οδό Κριεζώτου 2, εγκαινίασε ο Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης Η εκδηλωση ξεκίνησε στις 10.30 το πρωί, παρουσία των Αντιδημάρχων Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού, Έλλης Χρυσίδου και Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Θανάση Παππά. Το παρόν στα εγκαίνια έδωσαν και οι Σωκράτης Φάμελλος, Δημήτρης Μαρδας, Τάσος Κουρακης, Σταύρος Καλαφάτης, Τριανταφυλλος Μηταφίδης κ.α.

Μετά την κοπή της κορδέλας οι παρεβρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου.

Όσον αφορά τους παλιούς μαθητές του Ε΄ Γυμνασίου Θεσσαλονίκης, συγκινημένος για τη νέα πτέρυγα δήλωσε ο, Δημήτρης Μάρδας, ο οποίος, μάλιστα, χειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους, ενώ και ο Σωκράτης Φάμελλος είπε από την πλευρά του ότι το Ε' Γυμνάσιο είναι ένα κομμάτι της ιστορίας.

Μάλιστα επί της ευκαιρίας οι τρείς εκπρόσωποι της κυβέρνησης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις, Δημήτρης Μαρδας και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Τάσος Κουρακης κάθισαν και πάλι στα θρανία για να θυμηθούν τα σχολικά τους χρόνια όταν φοιτουσαν στο συγκεκριμένο σχολείο. Παράλληλα περπάτησαν στους διαδρόμους και μπήκαν σε μία προς μία τις αίθουσες.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ