2016-09-07 02:50:09
Φωτογραφία για Πρόστιμο σε ασφαλιστική εταιρία που είχε δωρεάν, μόνο για γυναίκες, αλλαγές ελλαστικών
Κάποιος άνδρας πελάτης της δεν είδε με καλό μάτι την προσφορά αυτή και προσέφυγε σε καταγγελία για διάκριση μεταξύ των δύο φύλλων, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί η υπόθεση στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στο IΙσραήλ, εκπρόσωπος της εταιρίας υποστήριξε οτι «θα πρέπει να μας ευχαριστούν για την απόφασή μας να προσφέρουμε δωρεάν αυτή την υπηρεσία σε γυναίκες, επειδή σε γενικές γραμμές είναι δύσκολο γι ‘αυτές να αλλάξουν μόνες τα ελαστικά των αυτοκινήτων τους και συνήθως χρειάζεται ένας άνθρωπος για να της βοηθήσει, λόγω της σωματικής τους διάπλασης.» Και συμπλήρωσε»Σε γενικές γραμμές οι άνδρες είναι σε θέση να αλλάξουν οι ίδιοι ένα ελαστικό και δεν απαιτούν την υπηρεσία αυτή».

Ωστόσο, εκτός από τον θιγμένο άνδρα πελάτη της εταιρίας, που κίνησε την δικαστική διαδικασία, και ο δικαστής είχε την ίδια άποψή με το θιγόμενο και αναφέρει στην απόφαση.

«Πρώτον, οι γυναίκες είναι σε θέση να αλλάζουν ένα ελαστικό αυτοκινήτου εξίσου καλά με τους άνδρες. Δεύτερον, αν ένα εστιατόριο θα προσφέρει δείπνο για τους άνδρες σε φθηνότερη τιμή [από ό, τι για τις γυναίκες] δεν θα ήταν σε θέση να δικαιολογήσει την ενέργειά του αυτή με βάση τις μελέτες που δείχνουν ότι οι άνδρες δυσκολεύονται περισσότερο να κόψουν μια σαλάτα και να κάνουν μια ομελέτα από ό, τι οι γυναίκες . «

Έτσι, τώρα η εταιρία εκτός από κάποιο πρόστιμο που καλείται να πληρώσει υποχρεώνεται να προσφέρει την σχετική υπηρεσία δωρεάν και στους Άνδρες.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ