2016-09-08 11:29:11
Φωτογραφία για Είσαι ερωτευμένη; Ποια είναι τα σημάδια που το επιβεβαιώνουν;
Βρήκες επιτέλους τον έρωτα, ήρθε από εκεί που δεν το περίμενες, τη στιγμή εκείνη που ίσως είχες αρχίσει να πιστεύεις ότι δεν θα ερχόταν ...ποτέ. Ποια είναι, λοιπόν, αυτά τα αδιάσειστα στοιχεία τα οποία επιβεβαιώνουν ότι είσαι τρελά ερωτευμένη;

Λοιπόν ας ξεκινήσουμε με το ότι τον σκέφτεσαι συνέχεια, όπου και αν είσαι ό, τι και αν κάνεις, με όσο κόσμο και αν βρίσκεσαι, όσο απασχολημένη και να είσαι, αυτός καταφέρνει να τρυπώνει στο μυαλό σου κάθε λεπτό τη μέρας.

Σου λείπει, θέλεις να περνάς όσο περισσότερο χρόνο μαζί του μπορείς. Κάθε φορά που τον αποχωρίζεσαι, το επόμενο λεπτό έχεις αρχίσει ήδη να νιώθεις τα πρώτα σημάδια της απουσίας του και θέλεις τον ξαναδείς το συντομότερο ή νιώθεις ότι κάθε λεπτό μακριά του είναι ανούσιο και ατελείωτο.

Κάνεις όνειρα για κοινές δραστηριότητες. Πού θα πάτε για φαγητό, ποια ταινία θα δείτε, πού θα πάτε εκδρομή, τι δώρο θα του πάρετε στα γενέθλιά μου, ποια ράτσα σκύλου θα πάρετε, πώς θα είναι το σπίτι που θα αγοράσετε, ποιο θα είναι το όνομα του πρώτου σας παιδιού.


Δεν του βρίσκεις κανένα ελάττωμα. Αποτελεί βασικό στοιχείο του έρωτα να περνάει από το πρίσμα της τελειότητας και της μυθοποίησης το αντικείμενο του πόθου. Ο αγαπημένος σας, λοιπόν, ό, τι και αν πει, ό, τι και αν κάνει έχει το ακαταλόγιστο, είναι όλα υπέροχα, τα βρίσκετε όλα χαριτωμένα και δεν σας ενοχλεί τίποτα. Τα μεγαλύτερα ελαττώματά του ίσως είναι και τα πιο ερωτεύσιμα σημεία του.

Τη στιγμή που θα σας τηλεφωνήσει, στείλει μήνυμα ή δώσει οποιοδήποτε σημάδι ζωής, πετάτε από τη χαρά σας, η ζωή γίνεται πιο όμορφη, αρχίζετε αυτόματα να χαμογελάτε ασυναίσθητα. Μήπως μιλάτε σε περαστικούς, μήπως τραγουδάτε στον δρόμο, μήπως βρήκατε κίνητρο για να κάνετε ξαφνικά τα πάντα;

Μήπως όλα τα τραγούδια μιλάνε πλέον για εκείνον; Μήπως εκείνος σας θυμίζει όλα τα τραγούδια που έχετε ακούσει; Αν ναι, τότε είστε σίγουρα ερωτευμένη.

Δεν σαν ενδιαφέρει κανένας άλλος. Όλες οι άλλες προτάσεις είναι αδιάφορες, περιττές ή ακόμα και ενοχλητικές. Δεν θέλετε κανέναν άλλο στη ζωή σας, και ξαφνικά όλα γυρνάνε γύρω από ένα πρόσωπο και μόνο.

Το βασικό θέμα συζήτησης είναι εκείνος. Έχεις κουράσει φίλες, φίλους, γνωστούς και άγνωστους και όποιον βρεις εύκαιρο να ακούσει για τον έρωτά σας και για το πόσο υπέροχος είναι.

Είσαι ερωτευμένη; Ποια είναι τα σημάδια που το επιβεβαιώνουν; Ζηλεύεις οτιδήποτε μπορεί να κλέβει τη προσοχή του. Φυσικά πιθανές αντιζήλους, αλλά εσύ ζηλεύεις τώρα που τα λέμε και την ώρα στη δουλειά και δεν μπορείς να είσαι, την ώρα που περνάει με τους φίλους του και δεν μπορείς να ακολουθήσεις, ζηλεύεις ακόμα και τη σκιά σου τώρα που τα λέμε. Δεν θες να το μοιράζεσαι ούτε λεπτό. Ναι, ναι, είσαι πολύ ερωτευμένη.

Τα συναισθήματα είναι όλα πιο δυνατά και εναλλάσσονται σε χρόνο ρεκόρ. Χαρά, ενθουσιασμός, λύπη, πόνος είναι λίγα από τα συναισθήματα της παλέτας του έρωτα.

Μήπως, ακόμη, όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε εκείνον; Τρέχεις να τον βρεις όσο πιο γρήγορα μπορείς και όχι μόνο μεταφορικά.

Ναι, αν απάντησες σε όλα ναι, είσαι πολύ ερωτευμένη. Μην ανησυχείς, θα περάσει. Μέχρι τότε απόλαυσέ το, δεν συμβαίνει συχνά και σε όλους, είσαι τυχερή και μόνο που το ζεις.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συνεργασία της 336Μ με την 2η TAW
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συνεργασία της 336Μ με την 2η TAW
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ