2016-09-08 17:44:36
Φωτογραφία για Τα λάθη που πρέπει να διορθώσεις στην εφαρμογή του foundation
Πώς πρέπει να χρησιμοποιείς τα σφουγγαράκια για τη σωστή εφαρμογή του foundation 1. Βάζεις το προϊόν κατευθείαν πάνω στο σφουγγαράκι. Αυτή η κίνηση είναι λάθος κυρίως για τα υγρά foundation κι αυτά που είναι πολύ ενυδατικά. Τοποθετώντας το foundation πάνω στο σφουγγαράκι, απορροφάται μεγάλη ποσότητα με αποτέλεσμα να χάνεις πολύ προϊόν. Καλύτερα βάλε λίγη ποσότητα στο χέρι σου και πάρε την με το σφουγγαράκι ή βάλε μερικές σταγόνες κατά τόπους στο πρόσωπό σου.

2. Δεν κάνεις ταμποναριστές κινήσεις. Τα σφουγγαράκια θα έχουν καλύτερο και πιο φυσικό αποτέλεσμα αν ξεκινήσεις και πιέζεις ελαφρά με αυτά το πρόσωπό σου. Δεν χρειάζεται να το απλώνεις τρίβοντας το πρόσωπό σου.

3. Το χρησιμοποιείς στεγνό. Το σφουγγαράκι έχει καλύτερο αποτέλεσμα όταν είναι λίγο βρεγμένο. Επομένως, βρέξε λίγο το sponge blender πριν τη χρήση για να αποφύγεις αστοχίες στο αποτέλεσμα.

4. Δεν το καθαρίζεις όσο και όπως πρέπει. Το ιδανικό είναι να το πλένει σχεδόν καθημερινά. Τα σφουγγαράκια απορροφούν πολύ περισσότερο προϊόν από τα πινέλα γι' αυτό μετά τη χρήση συνήθισε να το πλένεις.


5. Το παρατάς όπου βρεις. Αυτό συμβαίνει με όλα τα καλλυντικά σου και ξέρεις ότι δεν τους κάνει καλό και κατ' επέκταση και σε σένα. Ειδικά τα σφουγγαράκια χρειάζονται πολύ καλή αποθήκευση και φυσικά πρέπει να μην έρχονται άμεσα σε επαφή με άλλα πινέλα και καλλυντικά. Κράτα το κουτάκι με το οποίο το αγόρασες και βάζε το εκεί μετά από κάθε χρήση -και πλύσιμο- για να το κρατήσεις μακριά από μικρόβια και βακτήρια, τα οποία την επόμενη φορά θα μεταφερθούν στο πρόσωπό σου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΛΑ... ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΟ ΤΖΙΜΠΟΥΡ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΛΑ... ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΟ ΤΖΙΜΠΟΥΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ