2016-09-09 08:40:13
Φωτογραφία για Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις να αναλάβουν την διαχείριση του λαθρομεταναστευτικού
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου μιλώντας στον δημοσιογράφο Δ. Γιαννακόπουλο προβλέπει συγκυβέρνηση αλά Γερμανία και ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι πάλι τρίτο κόμμα στις εκλογές, όποτε κι αν πραγματοποιηθούν.

 Την αναβάθμιση τον ρόλου των Ενόπλων Δυνάμεων στη διαχείριση του μεταναστευτικού προβλήματος, «όπου επικρατεί χάος», και της τακτικής της Τουρκίας έναντι της Ελλάδας υποστηρίζει μιλώντας στα «Παραπολιτικά» ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, τοποθετούμενος στην τρέχουσα επικαιρότητα.

«Μόνον οι Ένοπλες Δυνάμεις μας μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση και όταν παρεμβαίνουν επιλύουν τα ζητήματα με ξεκάθαρο τρόπο, χωρίς μάλιστα να προκαλούνται εντάσεις», λέει αναφερόμενος σε ένα περιστατικό τεσσάρων Τούρκων που εντοπίστηκαν πρόσφατα σε νησί του Αιγαίου και αντιμετωπίστηκαν αμέσως από στρατιωτική δύναμη. «Αντί η κυβέρνηση να αξιοποιήσει τον Στρατό, αναθέτει την διαχείριση των μεταναστευτικών ροών σε ξένες και ανθελληνικές ΜΚΟ», δηλώνει. Εκτιμά, δε, ότι μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου κατά του Ερντογάν, «η Τουρκία είναι ιδιαίτερα αναβαθμισμένη και γεωπολιτικά». Επομένως, «αν η Ελλάδα θέλει πραγματικώς να έχει λόγο στις εξελίξεις, δεν μπορεί να στηρίζεται στις ΜΚΟ και τη δήθεν αλληλέγγυα ρητορεία τους».


Ανθελληνικό νομοσχέδιο Φίλη για την Παιδεία

Ο ίδιος είναι οξύς κατά τον νομοσχεδίου για τηv Παιδεία που ψηφίστηκε αυτές τις μέρες στην Βουλή. «Το παρόν νομοθέτημα όχι μόνον δεν εξυπηρετεί, αλλά εξακοντίζει την εθνική και θρησκευτική διαπαιδαγώγηση των Ελλήνων. Αντιβαίνει το Σύνταγμα, βάσει τον οποίου η Παιδεία αποτελεί βασικά αποστολή του κράτους και έχει σκοπό τηv ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης». Τέλος, επισημαίνει ότι η κυβέρνηση για μία ακόμη φορά διαστρεβλώνει το νόημα των λεγομένων του Ισοκράτη, επιδιώκοντας να δώσει ιθαγένεια «σε όσους μετέχουν της ελληνικής παιδείας». «Το νόημα της φράσης είναι ότι ο Ισοκράτης θεωρεί πραγματικούς Έλληνες μόνο τους Έλληνες εκείνους που είχαν λάβει αττική μόρφωση... Οι Έλληνες γεννιούνται, δεν γίνονται μέσα στα σχολεία», καταλήγει.

Παράλληλα, ο κ. Μιχαλολιάκος υπογραμμίζοντας την φράση «καμιά φορά η πολιτική ιστορία κρύβει εκπλήξεις», αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της έλευσης ενός άλλου προσώπου, ικανού να διαχειριστεί τηv κρίση και να βγάλει m χώρα από τα ανυπέρβλητα οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα. «Δεν έχω κάποιον υπόψη μου», σπεύδει να διευκρινίσει μιλώντας στα «Π», αλλά «να είστε βέβαιοι ότι όσο ακολουθείται η πολιτική των Μνημονίων δεν πρόκειται να υπάρξει λύση και ο λαός θα οδηγείται διαρκώς προς τηv ακραία υποτέλεια».

Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ στο πρότυπο της Γερμανίας

Ο κ. Μιχαλολιάκος εξαπολύει δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικώς στον κ. Τσίπρα, διαβλέποντας στροφή της κοινωνίας προς τηv «πραγματική Δεξιά» και την «εθνικιστική Δεξιά». «Οι Έλληνες», υποστηρίζει, «οδηγούνται στην οικονομική εξόντωση όσο κυβερνούν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝ.ΕΛ. Τα δύο κόμματα δεν δικαιούνται να ασκούν κριτική κατά των δανειστών. Τα ψήφισαν όλα, μας έβαλαν σε 3ο Μνημόνιο και τώρα προσπαθούν να μας πουν ότι θα φέρουν την ανάπτυξη» . Κατά το σκεπτικό του, ο ΣΥΡΙΖΑ μοιραίως θα οδηγηθεί σε συγκυβέρνηση με τη Ν.Δ., «αφού ακολουθούν ταν ίδια τακτική απέναντι σmν τρόικα, όσο κι αν φωνάζουν για να δείξουν ότι ασκούν δριμεία κριτική ο ένας στον άλλον και ότι έχουν μεταξύ τους ιδεολογικές διαφορές. Η Ν.Δ. δεν θέλει εκλογές, καθώς περιμένει μεγαλύτερη εξαθλίωση και φτωχοποίηση του λαού».

Ο δε κ. Τσίπρας, υποστηρίζει, «εγκατέλειψε τον μπολσεβικισμό μετακινούμενος προς τη σοσιαλδημοκρατία, προκειμένου να συγκυβερνήσει με τον κ. Μητσοτάκη, όπως συμβαίνει στη Γερμανία με τους Χριστιανοδημοκράτες της Μέρκελ και τους Σοσιαλιστές». Εκτιμά, δε, πως «τα οργανωμένα συμφέροντα έφεραν την Κεντροαριστερά στην εξουσία και όσο ικανοποιούνται οι απαιτήσεις τούς, τόσο Θα μακραίνει ο ορίζοντας των πολιτικών εξελίξεων».

Άνοδος της Χρυσής Αυγής και του Εθνικισμού

Επικαλούμενος τα δημοσκοπικά ευρήματα και τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων, ο κ. Μιχαλολιάκος έχει εδραία πεποίθηση ότι το κόμμα του θα αναδειχθεί τρίτη πολιτική δύναμη «και στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν». Και τούτο διότι: «Οι πολίτες κατάλαβαν πολύ καλά τα δήθεν αριστερά, σοσιαλδημοκρατικά και φιλελεύθερα παιχνίδια, γι' αυτό έχουν αποφασίσει -όπως συμβαίνει παντού στην Ευρώπη- στροφή προς τα εθνικιστικά κόμματα με τον σαφή πολιτικό λόγο. Φαίνεται, άλλωστε, από το δημοψήφισμα στη Βρετανία, τα αποτελέσματα στην Αυστρία και την άνοδο των εθνικιστικών σχηματισμών στη Γαλλία, την Ολλανδία, στα βόρεια ευρωπαϊκά κράτη κ.τ.λ.».

Ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής υπενθυμίζει ότι «όσοι από αυτούς που κυβέρνησαν ή κυβερνούν μιλούν για πατριωτισμό, νομίζουν ότι ο λαός ξεχνά τις ευθύνες τους για την ένταξη της χώρας στο ευρώ με τα swaps της Goldman Sachs και τα πλαστά στοιχεία του συστήματος Σημίτη. Ότι ο λαός ξεχνά την άφεση αμαρτιών που έδωσαν στον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ με το "φουσκωμένο" έλλειμμα του 2009, ένεκα του οποίου οδηγηθήκαμε στο πρώτο Μνημόνιο. Τον Γεωργίου, που επί 20 χρόνια ήταν στέλεχος του ΔΝΤ και ήλθε στην Ελλάδα φέρνοντας μαζί του το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».

«Πώς είναι δυνατόν να ανακάμψει η εθνική οικονομία με το ευρώ και το ΔΝΤ στα πόδια της, όταν δεν στηρίζεται στα δικά της πόδια;», αναρωτιέται.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ