2016-09-09 09:14:15
Φωτογραφία για 6ος αγώνας Πρωταθλήματος Drift το διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου
6ος αγώνας Πρωταθλήματος Drift το διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και μετά τον αγώνα της Ζακύνθου, η συνέχεια θα δοθεί αρκετά χιλιόμετρα βορειότερα, στην Κοζάνη, κατά το διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου.

Ο 6ος γύρος του Πρωταθλήματος θα διοργανωθεί από τον Σύλλογο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης, οι προσπάθειες του οποίου επιβραβεύθηκαν, με αποτέλεσμα το επερχόμενο, το 3ο Drift Κοζάνης να προσμετρά πια στον σημαντικότερο θεσμό drift της χώρας μας. Οι κορυφαίοι drifters της χώρας, θα δώσουν τις μάχες τους υπό το βλέμμα πολλών θεατών, σε ειδικά σχεδιασμένη, γρήγορη διαδρομή στο Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης που βρίσκεται στον Κασλά Κοζάνης.

Το διήμερο πρόγραμμα θα ξεκινήσει το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 12:00 με τον Τεχνικό και Διοικητικό Έλεγχο, ενώ έπειτα οι οδηγοί θα έχουν τη δυνατότητα για προπόνηση στη διαδρομή. Το πρωί της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου στις 09:00 θα ξεκινήσουν τα ελεύθερα περάσματα, ενώ στις 11:30 θα αρχίσει το καθαρά αγωνιστικό μέρος, με τα μονά βαθμολογημένα περάσματα για τις Κατηγορίες Pro και Street Legal. Το απόγευμα και πιο συγκεκριμένα στις 16:00 θα ξεκινήσουν τα διπλά περάσματα, με αποκορύφωμα τις μάχες για την ανάδειξη των νικητών στην Κατηγορία Pro.


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα υπάρχει οργανωμένο catering και τουαλέτες για το κοινό με εύκολη πρόσβαση στα pits για άμεση επαφή με τις ομάδες.

Η τιμή ενιαίου εισιτηρίου και για τις δύο ημέρες είναι 5€, ενώ η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι δωρεάν.

Οι παροχές της Οργάνωσης προς τους συμμετέχοντες θα είναι:

Διαβάστε περισσότερα » autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ