2016-09-09 18:08:11
Φωτογραφία για Η γυναίκα που είχε μπει ανάμεσα στον Ντέιβιντ και τη Βικτόρια Μπέκαμ μιλάει 12 χρόνια μετά
Η Rebecca Loos ήταν η γυναίκα που έκανε τον David να απατήσει την Βικτόρια και μάλιστα σε ένα σερί 4 μηνών. Η Rebecca 12 χρόνια μετά, εμφανίζεται πάλι στα πράγματα, με μία... συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα και κατά την οποία δήλωσε πως δεν αισθάνεται μετανιωμένη για τίποτα.Η Ρεμπέκα και ο Ντέιβιντ τότε που το σκάνδαλο μόλις είχε σκάσει.Το 2003 η Ρεμπέκαμ, η Βικτόρια και ο μικρός Ρομέο παρακολουθούν αγώνα με τον Ντέιβιντ, στη Μαδρίτη.

"Ήταν τόσο ισχυρό το δέσιμο με τον David που δε μετανιώνω για όσα περάσαμε" είπε. Τα χρόνια έχουμε περάσει, παραδέχεται πως ίσως να έκανε λάθη στο παρελθόν αλλά αυτό δε σημαίνει πως τα έχει μετανιώσει κιόλας. "Ήταν ένας υπέροχος εραστής, ένας άντρας που έδινε απλόχερα, όλα στρέφονταν γύρω από τη γυναίκα και όχι γύρω από αυτόν" συνέχισε, περιγράφοντας τον David. Δώδεκα χρόνια πίσω όλα ήταν αλλιώς.

Η Ρεμπέκα σήμερα.

Αυτή τη στιγμή η Rebecca ζει πανευτυχής μαζί με το σύζυγο και τους γιους της και επίσης, δε θα άλλαζε τη σημερινή ζωή της με τίποτα στον κόσμο. Μοιάζει αρκετά ισορροπημένη. Όχι;Με τον άντρα της Σβεν σήμερα, πιο ευτυχισμένη από ποτέ.Και με τους δύο γιους της.

"Ήταν τόσο ισχυρό το δέσιμο με τον David που δε μετανιώνω για όσα περάσαμε""Ήταν ένας υπέροχος εραστής, ένας άντρας που έδινε απλόχερα, όλα στρέφονταν γύρω από τη γυναίκα και όχι γύρω από αυτόν"
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ