2016-09-09 20:40:23
Φωτογραφία για Το αναβαθμισμένο Mil Mi-38 θα αποκτήσουν οι ρωσικές Ε.Δ.
Εντός του έτους ή το αργότερο στις αρχές του 2017, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σχεδιάζει να τοποθετήσει την πρώτη παραγγελία για το ουσιωδώς αναβαθμισμένο ελικόπτερο μέσης μεταφορικής ικανότητας Mil Mi-38, όπως αποκάλυψε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος για το μάρκετινγκ και την επιχειρηματική ανάπτυξη της εταιρίας Russian Helicopters, Αλεξάντερ Σχερμπίνιν.

Η πρώτη παραγγελία θα αφορά την προμήθεια 10-20 ελικοπτέρων του τύπου, αν και πρόκειται για ένα ζήτημα για το οποίο διεξάγονται συζητήσεις μεταξύ των εμπλεκομένων, στρατιωτικών και πολιτικών υπηρεσιών, αν και ο σχεδιασμός είναι για έναρξη των παραδόσεων το 2018.

Ωστόσο, προγενέστερες δηλώσεις υπευθύνων της εταιρίας, ανέφεραν ότι η απόφαση έχει ήδη ληφθεί, όπως αποκάλυπταν και σχετικές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας, Γιούρι Μπορίσοφ, ο οποίος τοποθέτησε την υπογραφή συμβολαίου το 2017.

Russian Helicopters Group said earlier that the Defense Ministry would become the first customer for the Mi-38 helicopter and a decision on the delivery terms and the timeframe had already been made.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ