2016-09-10 12:13:12
Φωτογραφία για Και άλλη συσκευή της Samsung έχει πρόβλημα αυτανάφλεξης
Όπως φαίνεται η Samsung αντιμετωπίσει ακόμη ένα σοβαρό πρόβλημα εκτός από τις εκρήξεις των νέων της ...Galaxy note 7. Το συγκεκριμένο πρόβλημα αποδεικνύει ότι και παλαιότερη συσκευή αντιμετωπίζει πρόβλημα αυτανάφλεξης. Το μοντέλο που αναφερόμαστε είναι το Samsung Galaxy S7 Edge. Πριν από έναν μήνα υπήρξε αναφορά για ένα S7 edge που πήρε φωτιά σε ολονύκτια φόρτιση.

Φαίνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο μοντέλο είχε παρόμοιο πρόβλημα. Χθες συντάχθηκε αγωγή στο ανώτατο δικαστήριο του New Jersey από ένα πολίτη με το όνομα Daniel Ramirez, που αγόρασε την συσκευή τον Μάρτιο από τα τοπικά Best Buy.

Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά, στις 30 Μαΐου ο Ramirez εργαζόταν στο βιβλιοπωλείο της Amazon στο Ohio όταν το Galaxy S7 Edge που είχε στην τσέπη του, πήρε ξαφνικά φωτιά. Ο Ramirez κατέληξε με δευτέρου και τρίτου βαθμό εγκαύματα στο πόδι που. Ως αποτέλεσμα της πυρκαγιάς, ο Ramirez έπρεπε να δεχτεί επεμβάσεις για οδυνηρή μεταμόσχευση δέρματος, αναφέρει συγκεκριμένα η αγωγή.

Η παραπάνω μήνυση για αυτανάφλεξη, αποτελεί την πρώτη φορά για την Samsung, αλλά αν κρίνουμε από τις περιπτώσεις των Note 7, δεν θα είναι η τελευταία.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ