2016-09-10 21:00:29
Φωτογραφία για Στην Εθνική θα έρθει ο καλύτερος Έλληνας προπονητής
Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης, υποστήριξε πως στην ομοσπονδία γίνονται προσπάθειες ούτως ώστε ο επόμενος προπονητής της Ενικής Ανδρών να είναι Έλληνας και μάλιστα… ο καλύτερος. Ο κύριος Τσαγκρώνης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (9/9) στο Παλατάκι, στη γορτή των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ και ρωτήθηκε σχετικά με το ποιος θα είναι ο καινούριος ομοσπονδιακός μας τεχνικός. Η απάντησή του μόνο συγκεκριμένη δεν ήταν, αφού τόνισε χαρακτηριστικά πως «προτεραιότητα είναι να βρίσκεται Έλληνας προπονητής στην Εθνική. Θα κάνουμε τα πάντα για να είναι ο καλύτερος». Η «αινιγματική» αυτή δήλωση, κάθε άλλο παρά «ξεδιαλύνει» το τοπίο σχετικά με τον επόμενο κόουτς της «επίσημης αγαπημένης» και αυτό διότι Έλληνες και καλοί υπάρχουν πολλοί!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που πέρσι με την Λοκομοτίβ πραγματοποίησε τρομερή πορεία και κέρδισε την «μεταγραφή» του στην Μπαρτσελόνα, είναι ένας εξ αυτών
. Βέβαια, η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη καθώς για τον ίδιο υπάρχει ο περιορισμός της ACB για τα συμβόλαια των προπονητών (δεν μπορεί να υπογράψει με δεύτερη ομάδα εφόσον έχει συμβόλαιο με σύλλογο της Liga Endesa). Ακόμη ένας είναι ο Δημήτρης Ιτούδης, που κέρδισε τα πάντα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας της σεζόν που μας πέρασε. Επίσης, στους κορυφαίους ανήκουν οι Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος έχει κερδίσει το σεβασμό και τον θαυμασμό όλων και Γιάννης Σφαιρόπουλος. Τέλος, η προοπτική της επιστροφής του Παναγιώτη Γιαννάκη βρίσκεται στο προσκήνιο, αφού ο «δράκος» είναι, για πολλούς, ο πλέον κατάλληλος για τη «δουλειά» αυτή. Έτσι, όπως όλα δείχνουν, οι συζητήσεις σχετικά με τον νέο ομοσπονδιακό μας τεχνικό θα συνεχιστούν και στο άμεσο μέλλον, αφού αρκετά ονόματα είναι στο… τραπέζι.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ