2016-09-10 22:09:09
Φωτογραφία για Grease: Η απίστευτη θεωρία που έχει τρελάνει τους θαυμαστές της θρυλικής ταινίας [video]
Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με μια είδηση που αναπαράγεται σε viral ρυθμούς και είναι πραγματικά απίστευτη 38 χρόνια μετά την κυκλοφορία της και η ταινία "Grease" ακόμη έχει φανατικούς θαυμαστές, οι οποίοι όμως ζουν δύσκολες στιγμές με τη θεωρία που υποστηρίζει ότι η "Σάντι Όλσον", ο χαρακτήρας που ενσάρκωνε η Ολίβια Νιούτον Τζον, ήταν νεκρή σε όλο το έργο και αυτό που εξελίσσεται είναι μια φαντασίωση που είχε πριν πεθάνει...

Οι υποστηρικτές της θεωρίας αυτής μάλιστα, στο Reddit, έρχονται με αποδείξεις...

Πολλά τα στοιχεία, λένε, που υποστηρίζουν την ιδέα τους, ξεκινώντας από το τέλος όπου ο "Ντάνι Ζούκο" Τζον Τραβόλτα και η "Σάντι" του, έχοντας ονειρεμένα λύσει όλα τα "θέματά " τους επιβαίνουν στο κάμπριο αυτοκίνητό τους το οποίο μόλις ξεκινά... ύπταται στον ουρανό! Στοιχείο πρώτο!

Βασικό στοιχείο όμως, υποστηρίζεται ότι δίνεται από τους δημιουργούς της ταινίας μέσα από τους στίχους ενός από τα πιο διάσημα τραγούδια της ταινίας, όπου οι δυο τους περιγράφουν στους φίλους τους -ο καθένας ξεχωριστά- πώς γνωρίστηκαν, το θρυλικό "Summer Nights". Θυμηθείτε το και στη συνέχεια η ανάλυση:


“I saved her life, she nearly drowned" (Της έσωσα τη ζωή, παραλίγο να πνιγεί) λέει ο "Ντάνι", "He showed off splashing around" (Έκανε φιγούρα πλατσουρίζοντας) λέει η "Σάντι", "αρνούμενη" να δεχτεί την πραγματικότητα που, σύμφωνα με την τρελή αυτή θεωρία, τη θέλει νεκρή. Εκείνος  δεν κατάφερε αν τη σώσει, από τον πνιγμό, προκληθηκε έλλειψη οξυγόνου στον εγκέφαλό της και η ταινία που ακολούθησε ήταν στην ουσία η φαντασίωσή της λίγο πριν πεθάνει. Το ιπτάμενο αυτοκίνητο μάλιστα στο τέλος θεωρείται ότι είναι και το δικό της πραγματικό "τέλος".

Λόγω του σάλου που έχει προκληθεί, φανταζόμαστε ότι κάποιος από τους δημιουργούς ή/και πρωταγωνιστές της σειράς θα απαντήσει στις θεότρελες φήμες. Μέχρι τότε, φαίνεται ότι θα ακούσουμε και θα δούμε πολλά. Ακόμη και αυτό:
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ