2016-09-10 23:59:04
Φωτογραφία για Ο...επόμενος πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ ενημερώθηκε για το ελληνικό πρόβλημα
Εντονο προβληματισμό φαίνεται ότι έχουν προκαλέσει στις τάξεις της UEFA οι παρεμβάσεις του Σταύρου Κοντονή στο αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο τέως πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, βρέθηκε στη Φλωρεντία στη συνάντηση που οργάνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας για να στηρίξει την υποψηφιότητα του Σλοβένου, Αλεξάντερ Τσέφεριν, για την προεδρία της UEFA αλλά και την υποψηφιότητα της δικής της εκπροσώπου για τη FIFA. Εκεί, ο Γκιρτζίκης ενημέρωσε τους πάντες για το ελληνικό πρόβλημα και για το γεγονός ότι ο Κοντονής δεν έχει κινηθεί ακόμη προς την κατεύθυνση της αλλαγής των νόμων που παρεμβαίνουν στο αυτοδιοίκητο.

Τη Δευτέρα, όλες οι ομοσπονδίες θα βρίσκονται στην Αθήνα για το συνέδριο της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, που θα κορυφωθεί την Τετάρτη με την εκλογή του προέδρου της, ενώ την Πέμπτη θα συνεδριάσει η Εκτελεστική της Επιτροπή υπό το νέο πρόεδρο
. Ακόνητο φαβορί για τη θέση είναι ο Τσέφεριν (τον οποίο στηρίζει επισήμως από την πρώτη στιγμή και η ΕΠΟ), καθώς στη συνάντηση της Φλωρεντίας παραβρέθηκαν περίπου 40 ομοσπονδίες! Ο Τσέφεριν είναι ήδη ενήμερος για το ελληνικό πρόβλημα, καθώς ο Γκιρτζίκης την Παρασκευή (9/9) είχε τετ α τετ μαζί του. Παράλληλα, πιέσεις στην UEFA για να σταματήσει η ανοχή στην ελληνική κυβέρνηση άσκησαν κι άλλες ομοσπονδίες, καθώς υπάρχει κίνδυνος να ανοίξει ο… ασκός του Αιόλου. Από τη μεθεπόμενη εβδομάδα, το αργότερο, ο Κοντονής αναμένεται να γνωρίσει μια… άλλη UEFA, η οποία είναι ενήμερη και για τις παρεμβάσεις του που έχουν σχέση με τις εκλογές της ΕΠΟ, αλλά και για το νέο νομοσχέδιο, παρότι, όπως φαίνεται, αγνοείται.

Πηγή: sfyrigmata.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ