2016-09-11 00:44:01
Φωτογραφία για Η Ε.Σ.ΠΕ.Θ. ήταν ΠΑΡΩΝ στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας μαζί με το ΠΑΣΕΔ και τα Σ.Α.
Την Παρασκευή 09 Σεπτεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη παρουσία εκατοντάδων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων (Ε.Δ) και Σωμάτων Ασφαλείας (Σ.Α).

Οι φορείς των Ενώσεων Στρατιωτικών, που συμμετείχαν μαζί με την Ένωση Στρατιωτικών Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ), ήταν η Ήπειρος (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ), Κεντρικής Μακεδονίας (Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ) και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας (Σ.Ε.ΕΝ.Σ.Α), οι οποίοι αποτελούν το Πανελλήνιο Συντονιστικό των Ενόπλων Δυνάμεων (ΠΑ.Σ.Ε.Δ).

Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή και από όλους τους φορείς των Ομοσπονδιών των Σ.Α πλην της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ) και κάποιων Περιφερειακών Ενώσεων Στρατιωτικών, οι οποίοι δεν θέλησαν να συμμετάσχουν στο κάλεσμά της Ε.Σ.ΠΕ.Θ, για ενότητα και συσπείρωση όλων των φορέων το  λεγόμενο  «Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ».

Στη παρούσα συγκέντρωση τοποθετήθηκαν όλοι οι εκπρόσωποι των φορέων, και στηλίτευσαν στο γεγονός ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υλοποιηθεί νέο ειδικό Μισθολόγιο και να εφαρμοστεί άμεσα η απόφαση του ΣτΕ, με την επιστροφή των μισθών μας στα επίπεδα του Ιουλίου 2012.


Είναι κουφός όποιος δεν έχει ακούσει ακόμη τις αγωνιώδεις κραυγές για την καταρράκωση του ηθικού και είναι τυφλός όποιος δεν έχει αντιληφθεί την απώλεια της υπερηφάνειας των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Αυτές τις αρχές πρέπει να έχουν κατά νου οι κυβερνώντες και να εργαστούν σκληρά αντί απλά να διαχειρίζονται τις καταστάσεις.

Πρέπει να βρίσκονται κοντά στον απλό στρατιώτη μέχρι τη στρατιωτική ηγεσία, για να δώσουν ξανά όραμα στο ηθικό κόστος που μπορεί να είναι η στρατιωτική νίκη όταν αυτή απαιτηθεί.

Κοινό αίτημα μας, ήταν η μη εφαρμογή του νέου ειδικού Μισθολογίου και η αποκατάσταση των μισθών μας στα επίπεδα του Ιουλίου 2012, σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ