2016-09-11 08:21:08
Φωτογραφία για Αυστραλός συγκεντρώνει χρήματα για να πάρει μαζί του αδέσποτο που βρήκε στις διακοπές του στην Κέρκυρα
Ο νεαρός Jacob Welsh, από την Αυστραλία είναι διακοπές στη χώρα μας. Πριν από λίγες μέρες είδε ένα αδεσποτάκι να βρίσκεται στη μέση ενός επικίνδυνου δρόμου. Το φώναξε και εκείνο πήγε κοντά του. Το χάιδεψε και εκείνο άρχισε να τον ακολουθεί. Δεν μπόρεσε να του γυρίσει την πλάτη και να το αφήσει. Έτσι το πήρε στο ξενοδοχείο που διαμένει αποφασίζοντας να το πάρει μαζί του στην Αυστραλία. Το ονόμασε “Chance”.

Ο ίδιος λέει: ” Την είδα να κάθεται στη μέση του δρόμου πάνω σε γυαλιά. Μόλις τη φώναξα, αμέσως ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μου, τη χάιδεψα και από τότε είναι συνέχεια στο πλευρό μου”. Tα έξοδα όμως είναι πολλά για ένα τόσο μεγάλο ταξίδι καθώς η μεταφορά ενός ζώου από μια άλλη χώρα στην Αυστραλία είναι μια ιδιαίτερα δαπανηρή διαδικασία καθώς χρειάζεται να εκδοθεί ειδικό διαβατήριο, να γίνουν τα απαραίτητα εμβόλια, να μείνει σε ειδικό χώρο μέχρι να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία και φυσικά να καλυφθεί το κόστος των αεροπορικών εξόδων.


Έτσι ξεκίνησε μια εκστρατεία στο διαδίκτυο να συγκεντρώσει χρήματα για τα έξοδα. Η ανταπόκριση ανθρώπων από όλες τις χώρες ήταν συγκλονιστική. Μέχρι στιγμής μάλιστα έχει συγκεντρώσει $5,500.

Η προσπάθεια του νεαρού κατέκλυσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεκάδες χιλιάδες χρήστες τους διάβασαν την ιστορία του ελληνικού σκύλου. Τώρα ο Jacob πιστεύει ότι το σκυλί δεν θα ξαναμείνει μόνο του εξαιτίας της συγκινητικής ανταπόκρισης του κόσμου.

Εδώ είναι η καμπάνια: https://www.gofundme.com/2mqyfhrj
Πηγή
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ