2016-09-12 15:59:44
Φωτογραφία για Τον τσίμπησαν με 4500 μπουκάλια μπόμπες
Συνελήφθη 26χρονος για παράνομη εισαγωγή και διακίνηση λαθραίων αλκοολούχων ποτών και κροτίδων

Κατασχέθηκαν -4.536- φιάλες αλκοολούχων ποτών και -6.750- κροτίδες

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 9-9-2016 στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ένας 26χρονος ημεδαπός για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και του Νόμου περί φωτοβολίδων.

Συγκεκριμένα και όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 26χρονος μέσω των δύο (2) καταστημάτων γενικού εμπορίου χονδρικής που διατηρούσε στην περιοχή του Περιστερίου, διένειμε παράνομα στην εγχώρια λιανική αγορά, επώνυμα οινοπνευματώδη ποτά που εισάγονται λαθραία από γειτονική χώρα, με συνέπεια το Κράτος να έχει σημαντική απώλεια σε τέλη και και δασμούς.  

Από την έρευνα που διενεργήθηκε σε δύο (2) καταστήματα γενικού εμπορίου και μία (1) αποθήκη στην περιοχή του Περιστερίου, ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -4.536- φιάλες αλκοολούχων ποτών και -6.750- κροτίδες.

Επιπρόσθετα, εστάλησαν δείγματα από τις κατασχεθείσες φιάλες ποτών, στο Γενικό Χημείο του Κράτους, προκειμένου να εξετασθεί η νόθευσή τους ή μη.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ