2016-09-13 18:21:14
Φωτογραφία για Λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο; Αυτό είναι το λάθος που κάνετε
Κορίτσια με λεπτά μαλλιά εκεί έξω σαν νιώθω. Τα μαλλιά μου ήταν πάντα λεπτά και ότι κι αν έκανα δεν θύμιζαν σε τίποτα αυτά τα γεμάτα όγκο μαλλιά των μοντέλων της Victoria’s Secret (don’t judge me, έχουν ΠΟΛΥ ωραία μαλλιά).  Και ναι, μπορεί να μην μπορούν να γίνουν θαύματα όσον αφορά στον όγκο ή την πυκνότητα τους, όμως υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να σταματήσετε να κάνετε asap για να μην τα σταμποτάρετε.

Σύμφωνα με τον celebrity hairstylist George Papanikolas, το βασικό λάθος που κάνουμε οι γυναίκες με λεπτά μαλλιά είναι το να μην χρησιμοποιούν προϊόντα για όγκο ή να χρησιμοποιούν υπερβολικά πολύ ποσότητα. Είτε επιλέγετε κάποιο σπρέι που «ανασηκώνει» τη ρίζα είτε αφρό για όγκο, το μυστικό είναι να απλώνετε στα μαλλιά σας την ποσότητα που αναγράφεται στο μπουκάλι και όχι παραπάνω. Ακόμα καλύτερα, ξεκινήστε χρησιμοποιώντας τη μισή ποσότητα, αφού είναι πάντα πιο εύκολο να προσθέσετε περισσότερο, παρά να το αφαιρέσετε. «Η παραπάνω ποσότητα θα βαρύνει τα μαλλιά σας, πετυχαίνοντας το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό», εξήγησε.

Ένα ακόμα tip που χρειάζεται να ξέρετε, είναι να στεγνώνετε τα μαλλιά σας με το κεφάλι ανάποδα, ώστε ο όγκος να ξεκινάει από τη ρίζα και να διατηρηθεί όλη την ημέρα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ