2016-09-14 00:19:10
Φωτογραφία για Ξέχνα τις δικαιολογίες! 5 ασκήσεις να κάψεις 100 θερμίδες σε 10 λεπτά
Δεν θέλει ιδιαίτερο κόπο ή χρόνο, θέλει τρόπο. Μπορείς να κάψεις 100 θερμίδες μέσα σε 10 λεπτά, αρκεί να το θελήσεις. Ξεπέρασε τη δικαιολογία του «αν είχα χρόνο, θα ασχολούμουν περισσότερο με τη γυμναστική μου». Τον χρόνο εσύ τον δημιουργείς κι αν ψάχνεις ευκαιρία να γυμναστείς, ακόμη και 10 λεπτά μπορεί να κάνουν τεράστια διαφορά. Αρκεί να το θελήσεις.

Αυτοί είναι οι ευκολότεροι τρόπο να κάψεις εύκολα 100 θερμίδες μέσα σε μόλις 10 λεπτά και να γυμνάσεις όλο σου το σώμα:

1. Ποδήλατο: Καβάλα το ποδήλατό σου (ή το ποδήλατο του γυμναστηρίου) και κάνε γρήγορο πετάλι για 10 λεπτά, για να κάψεις εύκολα 92 θερμίδες. Αν μάλιστα προσθέσεις αντίσταση ή αποφασίσεις να ανεβείς ένα λοφάκι.

2. Τρέξιμο: Όπως και με το ποδήλατο. Τρέξε όσο πιο γρήγορα μπορείς και αν είναι δυνατόν σε ανηφορικό επίπεδο και θα κάψεις 100 θερμίδες έτσι απλά.

3. Ασκήσεις στο ελλειπτικό μηχάνημα: Μπορεί να σου φαίνεται λιγότερο έντονη σαν γυμναστική σε σχέση με το τρέξιμο, όμως αν προσθέσεις αντίσταση και  κλίση στην προπόνηση σου θα κάψεις περίπου 120 θερμίδες μέσα σε 10 λεπτά μόνο.


4. Χωρίς εξοπλισμό: Δεν έχεις εξοπλισμό ή θες να ασκηθείς στο σπίτι σου; Κανένα πρόβλημα.  Ακολούθησε το παρακάτω πρόγραμμα και επανέλαβέ το για 1-2 σετ. Υπολόγισε 1 λεπτό για κάθε άσκηση χωρίς ενδιάμεσα διαλείμματα και 30’’ ξεκούρασης ανάμεσα στις επαναλήψεις: 1 λεπτό mountain climbers/ 1 λεπτό burpees/1 λεπτό high knees/1 λεπτό squat jumps/1 λεπτό  jumping jacks.

5. Spints και Push-Ups:  Συνδύασε γρήγορα sprint του 1 λεπτού με γυναικεία ή κανονικά push-ups (κι αυτά για 1 λεπτό) και θα κάψεις 130 θερμίδες πριν προλάβεις να πεις «Δεν μπορώ να το κάνω…!»
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ