2016-09-14 16:41:08
Φωτογραφία για Δήλωσε την εξαφάνιση της συζύγου του, αλλά έμαθε την αλήθεια με τον χειρότερο τρόπο
Νόμιζε ότι η καλλονή σύζυγός του είχε απαχθεί, και μάλιστα ο ίδιος είχε καταφύγει στην αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνισή της. Η αλήθεια, όμως, «κρυβόταν» στο Instagram -και ήταν πικρή.

Ο Gianluca Cervara, ένας εκατομμυριούχος Ιταλός επιχειρηματίας, πίστευε ότι η 24χρονη γυναίκα του Anna Zaiachkivska, πρώην Μις Ουκρανία, είχε πέσει θύμα απαγωγής. Το πρώτο πράγμα που έκανε όταν εξαφανίστηκε ήταν να πάει στις Αρχές, φοβούμενος για τη ζωή της. Η ζωή της όμως ήταν αλλού Πώς το ανακάλυψε; Μέσω Instagram, όταν είδε φωτογραφίες της νεαρής συζύγου του με άλλον άντρα σε πεντάστερα ξενοδοχεία! Λεπτομέρεια; Σε όλες αυτές τις αναρτήσεις υπήρχε μία κοινή λέξη: «ελευθερία».

Μετά από αυτό, ο εμβρόντητος επιχειρηματίας κατέθεσε μήνυση κατά της συζύγου του για εγκατάλειψη της συζυγικής στέγης, κατηγορώντας την παράλληλα ότι του έκλεψε 6.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Από την πλευρά της, η Ουκρανή καλλονή υποστηρίζει ότι έφυγε από το σπίτι επειδή ο άντρας της «άπλωνε χέρι πάνω της» και επειδή είχε βαρεθεί να ζει σε ένα «χρυσό κλουβί».


Επίσης, το 24χρονο μοντέλο προέβαλε ως δικαιολογία το ότι ο άντρας της δεν της έδινε αρκετή προσοχή όταν είχε «τρομερούς πονοκεφάλους επί μία εβδομάδα». Είπε συγκεκριμένα: «Οταν άπλωσε πρώτη φορά χέρι πάνω μου, έφυγα και πήγα στους γονείς μου, στην Ουκρανία. Τότε δεν τους είπα ποιο ήταν το πρόβλημα. Ηρθε να με πάρει και του έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά κατά τη διάρκεια ενός καβγά μας με έφτυσε στο πρόσωπο και απλά δεν μπορούσα να το δεχθώ αυτό».

Εξαλλος ο Cervara, απάντησε στις αιτιάσεις της συζύγου του λέγοντας πως δουλεύει ως μοντέλο στη Νέα Υόρκη και πως «δεν είναι αυτή που φαίνεται». «Εχει βγάλει πολλές όμορφες φωτογραφίες σε πεντάστερα ξενοδοχεία με έναν άλλο άντρα. Και σίγουρα δεν φαίνεται καθόλου δυστυχισμένη».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ