2016-09-15 17:55:08
Φωτογραφία για Οι ευχές του Π. Καμμένου στον τεθωρακισμένο Σταύρο Γατή
Θεωρείται από το πιο δυναμικά στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων όχι μόνο στη Θεσσαλία αλλά σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο. Πρόκειται για τον απόστρατο αξιωματικό τεθωρακισμένων και πολιτευτή των ΑΝ.ΕΛ Λάρισας Σταύρο Γατή. Μαζί με τον έταιρο Λαρισαίο πολιτευτή Γιώργο Ακριβούλη και τον Βουλευτή Βασίλη Κόκκαλη, η Θεσσαλική dream team των ΑΝ.ΕΛ βρέθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της περιοδείας του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην 81η ΔΕΘ. 

Μετά την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, ο κ. Καμμένος συναντήθηκε με τον Σταύρο Γατή στον οποίο ευχήθηκε θερμά για την ονομαστική του εορτή. Το ίδιο έπραξαν και άλλα στελέχη του κόμματος όπως οι Τέρενς Κουϊκ και Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Είναι τέτοια η αγάπη και η αναγνώριση κυρίως του στρατιωτικού κόσμου στον Απόστρατο Αντισυνταγματάρχη που δεν έπαψε να χτυπά ούτε λεπτό το κινητό του για ευχές στην έκθεση, κλείνοντας μάλιστα δύο φορές από μπαταρία. 

Μέσα στο επόμενο διάστημα ο Σταύρος Γατής μαζί με τον Γιώργο Ακριβούλη θα βρεθούν για μία ακόμη φορά στην Αθήνα για την προώθηση θεμάτων της περιοχής.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ