2016-09-15 20:22:12
Φωτογραφία για Kουνέλι ΣΦΑΔΑΖΕΙ από τον πόνο ενώ του βγάζουν τη γούνα από το δέρμα του - Η ωμή αλήθεια για το μαλλί Ανγκόρα [ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]
Αυτά τα σοκαριστά πλάνα αποκαλύπτουν την ωμή αντιμετώπιση των κουνελιών, καθώς τους βγάζουν την γούνα τους Τα κουνέλια εκτρέφονται στην αιχμαλωσία σε διάφορες φάρμες και στην συνέχεια επιλέγονται για να τους αφαιρέσουν το τρίχωμά τους.

Τα κουνέλια στην συνέχεια ξαπλώνονται κάτω με τα μπροστινά και πίσω πόδια τους ανοιχτά, ενώ οι αγρότες αφαιρούν το μεταξένιο τους τρίχωμα.

Ένα από τα κουνέλια, που εκτρέφεται για το μεταξένιο του τρίχωμα, επιλέγεται από τον αγρότη, ο οποίος ετοιμάζεται να του αφαιρέσει την γούνα.

Τα κουνέλια εκτρέφονται στην αιχμαλωσία με σκοπό την εκμετάλλευση της γούνας τους. Πολλά από τα κουνέλια σφαδάζουν από τον πόνο καθώς περνάνε από αυτή την επώδυνη διαδικασία.

Δείτε παρακάτω το βίντεο, που τραβήχτηκε κρυφά από τον Γαλλικό οργανισμό για την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων “One Voice.”

Πολλά από τα κουνέλια σφαδάζουν από τον πόνο, καθώς περνάνε από αυτή την επώδυνη διαδικασία. Μάλιστα, σε μερικά από αυτά σκίζεται το δέρμα τους, καθώς τους βγάζουν το τρίχωμα. 


Το τρίχωμα των κουνελιών χρησιμοποιείται σε πουλόβερ, κάλτσες και κασκόλ. “Τα κουνέλια υποφέρουν, κλαίνε, αυτό είναι απαράδεκτο. Μερικές φορές, το δέρμα του σκίζεται καθώς τους βγάζουν το τρίχωμα”, δήλωσε η Αντ Μουριέλ Αρνάλ, πρόεδρος του οργανισμού.

Ένας άντρας ξαπλώνει το κουνέλι πάνω στο τραπέζι και είναι έτοιμος να ξεκινήσει την επώδυνη διαδικασία. 

Ο αγρότης με το ένα χέρι κρατάει σταθερό το κουνέλι και με το άλλο του βγάζει την γούνα. 

Ένας αγρότης εξηγεί, ότι σε μερικά μέρη του σώματος του κουνελιού το τρίχωμα βγαίνει δυσκολότερα, οπότε πρέπει να τραβήξει πιο δυνατά.

Ο οργανισμός “One Voice” από την Γαλλία ζητά να σταματήσει η αιχμαλωσία αυτών των ζώων.

Οι τρίχες τραβιούνται από τα κουνέλια, αντί να ξυρίζονται, για να έχουν τις ρίζες πάνω τους και κατά συνέπεια υψηλότερη τιμή. Επίσης, η χρήση αναισθητικών στα κουνέλια θεωρείται ιδιαίτερα ακριβή.

Το τρίχωμα αυτών των κουνελιών είναι πιο ζεστό από το μαλλί και πιο μαλακό από το κασμίρ.

Τα πόδια ενός κουνελιού, αφού του έχει αφαιρεθεί το τρίχωμα. 

 Μόλις, ολοκληρωθεί η διαδικασία της αφαίρεσης του τριχώματος, τα κουνέλια επιστρέφονται στα κλουβιά τους.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ