2016-09-16 09:52:07
Φωτογραφία για Ο Τρικαλινός μηχανικός που... χτίζει τη Σκωτία!
Το success  story  του Άγγελου Παπαβασιλείου που έφυγε από τα Τρίκαλα εν μέσω κρίσης, ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό στη Γλασκώβη και πλέον επιβλέπει μεγάλα έργα που γίνονται στη Σκωτία.

Γέννημα θρέμμα Τρικαλινός (εδώ γεννήθηκε, εδώ μεγάλωσε, εδώ έζησε, εδώ ζει η οικογένεια και τα παιδιά του, εδώ δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά ως το 2014) ο Άγγελος Παπαβασιλείου εξελίσσεται σε ένα από τους δυναμικά ανερχόμενους Πολιτικούς Μηχανικούς της Μεγάλης Βρετανίας. Αναζητώντας λύσεις στην Ελλάδα της κρίσης πήρε την απόφαση το 2014 να αναχωρήσει για μεταπτυχιακές σπουδές στο  Strathclyde University of Glasgow. MSc Subsea Engineering and Offshore Structures.

Με πολύ διάβασμα, πολύ κόπο και περισσότερες θυσίες ολοκλήρωσε με επιτυχία το Μεταπτυχιακό του. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή προσελήφθη  στηνStructures and Flooding Department as a Senior Structural Engineer, με έδρα το Aberdeen City Council.


Του αναθέσανε κατευθείαν ένα φιλόδοξο πρότζεκτ να μελετήσει και να επιβλέψει, το  Greenbrea Primary school, έργο της Κυβέρνησης της Σκωτίας. Άρχισε να μελετά το έργο προϋπολογισμού 4 εκ. Λιρών (!!!) και να έχει την γενική επίβλεψη από τον περασμένο Φλεβάρη οπότε και ξεκίνησε. Αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο δίμηνο.

Παράλληλα τη περίοδο αυτή έχει στην επίβλεψή του ακόμη δυο (2) νέα συγκροτήματα σχολείων, την μελέτη των οποίων ανέλαβε ο ίδιος και την κατασκευή τους δυο μεγάλες ιδιωτικές κατασκευαστικές εταιρείες.

Ο Άγγελος Παπαβασιλείου δεν θέλει ο ίδιος να πει πολλά. Μιλάνε τα έργα και οι πράξεις του. Ίσως η ιστορία και η περιπέτειά του την οποία σήμερα αναδεικνύει το trikalavoice.gr  αποτελεί ένα καλό παράδειγμα για όλους μας. Αξίζει να τολμάς...
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ