2016-09-16 14:09:20
Φωτογραφία για Η ενέδρα των αστυνομικών που οδήγησε σε αποκαλύψεις για τη χασισοφυτεία στη Ρόδο
Για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή συνελήφθη 33χρονος Ροδίτης ύστερα από ενέδρα των αστυνομικών του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά στην περιοχή της κοινότητας Αρχαγγέλου περιφραγμένη φυτεία κάνναβης ανεπτυγμένη σε δύσβατο σημείο και αποτελούμενη από 16 δενδρύλλια που έφταναν σε ύψος τα 4 μέτρα.

 Άμεσα, η περιοχή τέθηκε υπό διακριτική αστυνομική επιτήρηση και χθες το μεσημέρι διαπιστώθηκε η παρουσία του κατηγορούμενου στο χώρο της φυτείας, όπου και συνελήφθη επ' αυτοφώρω τη στιγμή που φέρεται ότι προέβαινε σε καλλιεργητικές εργασίες. Στην έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν δεκαέξι δενδρύλλια κάνναβης, δώδεκα αποξηραμένα δενδρύλλια κάνναβης, αποξηραμένα φυτικά αποσπάσματα δενδρυλλίων κάνναβης βάρους 1.860 γραμμαρίων και καλλιεργητικός εξοπλισμός.

Επιπλέον σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο και το σπίτι του δράστη βρέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μαχαίρι με λάμα μήκους δέκα εκατοστών, πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος και κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα, μαζί με 42 φυσίγγια. Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και μαζί με τα υπόλοιπα ανευρεθέντα πειστήρια κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ