2016-09-17 08:05:36
Φωτογραφία για Στην υποδοχή του Σέρβου Προέδρου στη Θεσσαλονίκη ο Δκτης 1ης Στρατιάς Αντγος Ηλίας Λεοντάρης
Στην υποδοχή του Σέρβου Προέδρου Τόμισλαβ Νίκολιτς στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Διοικητής 1ης Στρατιάς Αντγος Ηλίας Λεοντάρης.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του συνεργαζόμενου με το kranosgr ιστολογίου vimaorthodoxias.gr την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016, ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Σερβικής Δημοκρατίας κ. Τόμισλαβ Νίκολιτς με τη συνοδεία του πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα.

Προηγουμένως, ο Πρόεδρος κ. Τόμισλαβ Νίκολιτς επισκέφτηκε τα Κοιμητήρια του Ζέϊτελιγκ και παρακολούθησε την τέλεση επιμνημόσυνης δέησης υπέρ των πεσόντων Σέρβων μαχητών. Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρνάβας.

Ο Εξοχότατος κ.Τόμισλαβ, στην προσφώνησή του, εξέφρασε δια πολλών την ευγνωμοσύνη του Σερβικού λαού για την έμπρακτη και πλούσια υλική και ηθική συμπαράσταση που επέδειξε η Μητρόπολη Νεαπόλεως τον καιρό που η χώρα του μαστιζόταν από τα δεινά του πολέμου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρνάβας τίμησε τον Πρόεδρο της Σερβικής Δημοκρατίας κ. Τόμισλαβ Νίκολιτς απονέμοντάς του το χρυσό Σταυρό του Αγίου Γεωργίου, τού πρόσφερε ακόμη, ως συμβολικό δώρο, ένα λαγήνι, υπόρρητη υπόμνηση της ισόβιας διακονίας που συνεπάγεται το υψηλό Υπούργημά του.

Δείτε περισσότερες φωτό και βίντεο ΕΔΩ
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ