2016-09-17 19:28:06
Φωτογραφία για Τραγέλαφος: Χάθηκε η εικόνα από τη δημοπρασία!
Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηλαν στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, όπου πήγαν εκπρόσωποι των τηλεοπτικών σταθμών Alpha και Star προκειμένου να δουν το υλικό που καταγράφηκε κατά την τριήμερη διαδικασία της δημοπράτησης των αδειών.

Οι καταγραφές είναι διάρκειας 66 ωρών, αλλά οι εκπρόσωποι  των τηλεοπτικών σταθμών ενημρώθηκαν ότι θα έβλεπαν μόλις 8 ώρες. O λόγος; Οπως τους είπαν, στο υπόλοιπο έχουν καταγραφεί ...μυστικοί αστυνομικοί και η εικόνα τους δεν μπορεί να δημοσιοποιηθεί. Τελικά όμως δεν είδαν ούτε λεπτό αφού  «χάλασαν τα μηχανήματα».Μετά τις έντονες αντιδράσεις κλήθηκαν τεχνικοί., αλλά τα μηχανήματα δεν ...έλεγαν να ξεκολλήσουν.

Η νομική εκπρόσωπος του Star Μαρία Κατζουράκη λίγα λεπτά μετά τις 4 το απόγευμα ζήτησε να υποβάλει ένσταση για τη διαδικασία. Την ενημέρωσαν όμως, ότι δεν μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί είχε .κλείσει το πρωτόκολλο!. Τότε η κ. Κατζουράκη απάντησε: «Όταν όμως ο κ. Καλογρίτσας κατέθεσε την εκπρόθεσμη αίτηση για τις τηλεοπτικές άδειες, το πρωτόκολλο την δέχτηκε». «Η παρωδία συνεχίζεται» σχολίασε η νομική εκπρόσωπος του Alpha Μαργαρίτα Παναγοπούλου.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ