2016-09-17 22:24:28
Φωτογραφία για Οι σημαντικότεροι δύο λόγοι που τα νέα iPhone 7 πουλάνε
Τα ολοκαίνουργια iPhone 7 φαίνεται ότι προέκυψαν κατά πολύ πιο δημοφιλή, από ότι οι αναλυτές αρχικά προέβλεψαν Οι περισσότεροι από αυτούς, έχοντας στο μυαλό ότι οι νέες συσκευές δεν διαθέτουν νέο σχεδιασμό, υπέθεσαν ότι ο φετινός “κύκλος” της Apple δεν θα ήταν τόσο πετυχημένος. Επιπροσθέτως, ανέφεραν ότι το 2017 η Apple θα προχωρούσε σε πολλές αλλαγές, λόγο της συμπλήρωσης τον δέκα χρόνων από το πρώτο iPhone. Όπως όμως όλα δείχνουν, εκατοντάδες αναλυτές ανά τον κόσμο, πέσαν έξω.

Όπως αναφέραμε πριν μερικές ημέρες, οι προ-παραγγελίες των νέων iPhone 7 και iPhone 7 Plus ξεπεράσαν όλες τις προσδοκίες των πάροχων. Επιπλέον, η Apple ανακοίνωσε χθες ότι τα μοντέλα των iPhone 7 Plus σε όλα τα χρώματα είναι ήδη sold out. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν έχεις προ-παραγγείλει το νέο iPhone 7 Plus, θα πρέπει να περιμένεις μερικές εβδομάδες πριν μπορέσεις να το αποκτήσεις.

Με όλα τα παραπάνω δεδομένα, θα πρέπει πραγματικά να αναλογιστούμε το πως τόσοι αναλυτές κατάφεραν να τα υπολογίσουν λάθος. Κατά την προσωπική μου κρίση οι αναλυτές ήταν τόσο απασχολημένοι να μάθουν για νέα, πρωτότυπα “κόλπα” που θα πρέπει να κάνει το νέο iPhone, και δεν σταθήκαν στα βασικά:


Οι επιδόσεις των νέων iPhone είναι δραματικά υψηλές σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη φορητή συσκευή του πλανήτη

Δεν υπολογίσθηκε σωστά η θέληση των τωρινών χρηστών των iPhone για αναβάθμιση.

Αρχικά, δεν χωρά αμφισβήτηση ότι οι νέες συσκευές της Apple είναι πανομοιότυπες σε σχέση με τους προκατόχους τους, αλλά αυτό δεν αποτελεί λόγο να απορρίψει κάνείς τα νέα iPhone 7. Στο εσωτερικό τους οι νέες συσκευές είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές σχέση με τις υπόλοιπες της αγοράς και οι επιδόσεις τους είναι τρομακτικά καλές. Νέες μπαταρίες, νέος επεξεργαστής και νέες κάμερες. Έτσι αρκετοί ήταν αυτοί που βιάστηκαν να κρίνουν τα νέα iPhone 7 από τον εξωτερικό σχεδιασμό τους.

Επιπλέον, οι περισσότεροι αναλυτές φαίνεται ότι δεν εκτιμήσαν σωστά το γεγονός ότι η κυκλοφορία του iPhone 6 αποτέλεσε τεράστιο βήμα για τους μέχρι τότε κύκλους των iPhone, γεγονός που οι χρήστες βρήκαν ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Αυτό όμως συνέβη πριν δύο ολόκληρα χρόνια, έτσι οι τότε νέοι αγοραστές είναι ήδη στην έρευνα για νέα συσκευή. Δυστυχώς για τους υπόλοιπους κατασκευαστές, οι χρήστες των iPhone 6 δεν προτίμησαν καμία Android συσκευή, και ανέμεναν τα νέα iPhone 7. Μην ξεχνάμε ότι οι βελτιώσεις από το iPhone 6 στο iPhone 7 είναι κατά πολύ σημαντικότερες σε σχέση με αυτές των iPhone 5s και iPhone 6s. Έτσι η Apple κέρδισε περισσότερους fans στην διετή αναβάθμιση του κύκλου ζωής των συσκευών της.

Επιπροσθέτως οι παραγγελίες της Apple προς τους προμηθευτές της, ήταν η υψηλότερη σε σχέση με κάθε άλλη χρονιά. Η εταιρία στοχεύει σε 72 με 78 εκατομμύρια πωλήσεις συσκευών, δημιουργώντας την εντύπωση ότι τα νέα iPhone 7 θα πουλήσουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Την ίδια στιγμή, οι αναλύτες προβλέπουν ότι φέτος οι πωλήσεις θα κυμανθούν στις 65 εκατομμύρια συσκευές.

Ποιοι είναι οι λόγοι που τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus πουλάνε σαν ζεστό ψωμί, και φέτος? Τι πιστεύετε εσείς;
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ