2016-09-18 23:00:32
Φωτογραφία για Ο Ιντέγε ξελάσπωσε τον Ολυμπιακό
Ο Μπράουν Ιντέγε ήταν πρωταγωνιστής και στη δεύτερη νίκη του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, καθώς με δικό του γκολ μόλις μπήκε ως αλλαγή στο ματς, οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή και πέρασαν με 2-1 από το Καυτανζόγλειο. Ο Ηρακλής έπιασε στον ύπνο τον Ολυμπιακό και αφού απείλησε με τον Λεοζίνιο, σκόραρε με τον Περόνε στο 5'. Στη φάση αυτή οι αμυντικοί του Ολυμπιακού απλά... κοιτούσαν την φάση. Από το 15' και μετά (ευκαιρία του Πάρντο) ξεκίνησε ο Ολυμπιακός να ανεβάζει στροφές. Όμως οι πολλές διακοπές στο ματς και η αλλαγή (αναγκαστική) του Ντε Λα Μπέγια έβγαλαν από το ρυθμό τις δύο ομάδες.

Έτσι, δύο εκπληκτικές επεμβάσεις του Χουάντερσον στο 28' και στο 43' ήταν ότι καλύτερο ειδαμε από έναν μέτριο Ολυμπιακό. Από τη πλευρά του ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να τελειώσει το ματς με ευκαιρίες σαν αυτές του Περόνε στο 43' και στο 44'. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έκανε όλες κι όλες δύο ευκαιρίες
. Ωστόσο έφτασε στην ανατροπή χάρη στα δώρα των γηπεδούχων. Στο 50' ο Ιντζόγλου έκανε ένα ανόητο πέναλτι όταν ο Ιντζόγλου έπεσε άτσαλα με απλωμενο χέρι και έκανε πέναλτι σε ακινδυνη φαση και το έκανε γκολ ο Τσόρι, ενώ λίγα λεπτά πριν το 90' αποβλήθηκε. Οι παίκτες του Γηραιού... κλάταραν στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν ήταν λίγες οι διακοπές στο ματς εξαιτίας των πολλών τραυματισμών. Χαρακτηριστικό ήταν ότι ο Κούρος έφυγε με ασθενοφόρο! Ο διαιτητής διέκοψε και το ματς στο 70' εξαιτίας ενός πανό που σήκωσαν οι φίλοι του Ηρακλή, ενώ στα υπόλοιπα λεπτά με κάποια σφυρίγματά του έδινε αρκετά έυκολα τη μπάλα στα πόδια των παικτών του Μπέντο που πάντως δεν μπορούσαν να κάνουν και ορθολογική επίθεση. Ήρθε και ακόμα ένα γκολ-δώρο της άμυνας του Ηρακλή στο 75' με τον Ιντέγιε στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα για να ολοκληρωθεί η ανατροπή και να γίνει το 1-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ