2016-09-19 13:03:06
Φωτογραφία για Πέτγουεϊ: «Ο Απόλλων θα μπει στα πλέι-οφ»
«Δεν χωράει ούτε συζήτηση. Σαφώς και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα για να εξασφαλίσει την παραμονή του. Πιστεύω ότι θα παλέψει για την... συμμετοχή του στα πλέι-οφ. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω πώς θα παρουσιαστούν οι άλλες ομάδες της μεσαίας ταχύτητας του Ελληνικού πρωταθλήματος. Ομως από όσα γνωρίζω από τα χρόνια που έπαιξα στην Ελλάδα και σύμφωνα με αυτά που είδα στον Απόλλωνα στο μεταξύ μας παιχνίδι θεωρώ ότι θα προσπαθήσει να μπει στα πλέι-οφ. Δεν θα είναι στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για να παραμείνουν στην Κατηγορία». Αυτά τόνισε με κατηγορηματικό τρόπο ο Αμερικανός φόργουορντ, Μπρεντ Πέτγουεϊ, που συνεχίζει την καριέρα του στην Καρσίγιακα, σε συνέντευξη που παραχώρησε μετά το φιλικό της Τουρκικής ομάδας στην Πάτρα με τον Απόλλωνα.

-Τι ήταν αυτό που σου έκανε εντύπωση από το παιχνίδι του Απόλλωνα;

«Φαίνεται ομάδα με ρόλους, που ακολουθεί συγκεκριμένο πλάνο και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Εχει έμπειρους Ελληνες παίκτες όπως ο Τσιάρας και ο Σλαφτσάκης, που γνωρίζουν καλά το Ελληνικό πρωτάθλημα και τις απαιτήσεις του. Τους γνωρίζω και τους δύο και ξέρω ότι θα του δώσουν λύσεις. Ομως πραγματικά με εξέπληξαν οι Αμερικανοί του. Επαιξαν πολύ καλά και έδειξαν ότι μπορούν να πάνε την ομάδα ένα βήμα πιο μακριά».


-Εζησες για χρόνια στην Ελλάδα, αγωνιζόμενος σε Ηλυσιακό, Ρέθυμνο, Ολυμπιακό. Πέρυσι ήσουν στην Ιταλία, φέτος μετακόμισες στην Τουρκία. Πώς είναι η ζωή εκεί;

«Δεν έχει μεγάλες διαφορές με την Ελλάδα. Ο καιρός, οι συνθήκες, το πάθος για τις ομάδες είναι σχεδόν το ίδιο. Οι περισσότεροι μιλούν Αγγλικά, η Καρσίγιακα είναι σε υψηλό επίπεδο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που αποτελώ μέλος της».

-Ο στόχος της νέας σου ομάδας;

«Να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Στο Τουρκικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι πολύ δυνατό, θέλουμε καταρχήν να φτάσουμε ως τα ημιτελικά των πλέι-οφ. Μετά θα προσπαθήσουμε για το επόμενο βήμα».

-Παρακολουθείς το Ελληνικό πρωτάθλημα; Ποιος βλέπεις να φτάνει στην κατάκτησή του;

«Είναι πολύ νωρίς ακόμη να κάνουμε προγνωστικά. Μην ξεχνάς ότι βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν. Ομως έπαιξα στον Ολυμπιακό, έζησα πολλές καλές στιγμές, πέρασα όμορφα και θα ήθελα να ευχηθώ να είναι η ομάδα που θα παραμείνει στην κορυφή. Θα ήθελα να κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ