2012-05-17 12:37:20
Φωτογραφία για Το πιο κομβικό ματς!
Ο Πρωταθλητής Ευρώπης, Ολυμπιακός, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 22:00 στο ΣΕΦ (ΕΤ1, RedPlanet.gr), στον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα έδρας και να κάνουν το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Τρεις νίκες απέχει ο Θρύλος από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ.

Το βράδυ της Πέμπτης (17/5, 22:00) αρχίζει η σειρά των τελικών της Α1,  καθώς ο Πρωταθλητής Ευρώπης, Ολυμπιακός, φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο κατάμεστο ΣΕΦ με στόχο την πραγματοποίηση του πρώτου από τα τρία βήματα που χρειάζεται για να στεφθεί και Πρωταθλητής Ελλάδας.

Οι ερυθρόλευκοι πάλεψαν όλη τη σεζόν για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο της Α1 και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι τη σειρά των τελικών. Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον Ολυμπιακό, που θέλει τη φορά αυτή να εκμεταλλευτεί την έδρα του, για το οποίο μόχθησε όλη την αγωνιστική χρονιά, και να κατακτήσει το πρώτο του Πρωτάθλημα από το 1997.


Το κλίμα στην ομάδα είναι ήρεμο, καθώς κανένας δεν... πετάει σταω σύννεφα μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι παίκτες είναι προσηλωμένοι στο μεγάλο στόχο που είχαν θέσει από την αρχή της σεζόν και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την εκπλήρωσή του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Έισι Λο είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον πρώτο τελικό, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το βαρύ διάστρεμμα που υπέστη στον ημιτελικό του Final-4 της Κωνσταντινούπολης με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει λίγες πιθανότητες να παίξει στο ΣΕΦ.

πηγή: redplanet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ