2016-09-21 12:29:16
Φωτογραφία για Επιστολή κόλαφος κρατουμένων προς επώνυμους δημοσιο-κάφρους
Αγωνίζονται μόνες και όλοι φαίνεται να τους έχουν γυρίσει την πλάτη. Οι γυναίκες που κρατούνται στις φυλακές της Θήβας απευθύνθηκαν στον ανεκδιήγητο υπουργό Δικαιοσύνης, η σιωπή του οποίου σηματοδοτεί το ήθος του. Και σε δημοσιογράφους απευθύνθηκαν. Σχεδόν όλοι αδιαφόρησαν.

Οι διαμαρτυρίες τους έχουν δημοσιευτεί εδώ κι εκεί με δική τους πρωτοβουλία και ιδιαίτερα χάρη στις προσπάθειες μιας πρώην κρατούμενης, αλλά ούτε οι κινήσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα ούτε οι γυναικείες συλλογικότητες ούτε τα κόμματα και οι οργανώσεις της Αριστεράς φαίνεται να ασχολούνται με τέτοια ζητήματα.

Ωχ, καημένε, τώρα! Έχουμε άλλες προτεραιότητες.

ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ ΚΚΓΕΘ: Προς ολους τους ''επωνύμους'' δημόσιο-γραφους. Είμαστε κρατούμενες δηλαδή ποινικοί εγκληματιες..........άρα δεν έχουμε δικαιώματα........δεν ''πουλάμε''...........Στην πρόσφατη επιστολή μας προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης αναφέραμε οτι δεν ζητούμε απαλλαγή των αδικημάτων.ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ, ΑΛΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΞΑΜΕ ΜΑ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ...................Ζητήσαμε απο κάποιους να μας κοινοποιήσουν την επιστολή,ακόμα περιμένουμε.Ελάχιστοι ανταποκρίθηκαν,ένας κοινοποίησε την επιστολή και ένας έκανε αναφορά στο ραδιόφωνο για τις συνθήκες που επικρατούν εδώ.Τους ευχαριστουμε θερμά.Δεν θα αναφερθούμε στις συνθήκες, δεν θα αναφερθούμε στο οτι Μανες έχουν να δουν τα παιδιά τους έξι και εφτά χρόνια δεν θα αναφερθούμε στα Εφετεία που αναμένουμε πάνω απο δύο χρόνια.ΟΧΙ.Μα θα αναφερθούμε σε τούτο ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ....ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ....ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΜΕ ΧΑΡΗ.....ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΥΓΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΟΝΤΑΙ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ.
. ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΚΚΓΕΘ Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ