2012-05-17 13:15:07
Φωτογραφία για Δείτε την εγγονή του Γιάννη Πάριου
Ο Γιάννης Πάριος είναι ένας άνθρωπος πολύ συναισθηματικός και γεμάτος αγάπη. Μπορούμε να μαντέψουμε πως αισθάνεται για το εγγόνι που απέκτησε από το γιό του Χάρη Βαρθακούρη που είναι ένα γλυκύτατο και όμορφο κοριτσάκι Ο Θεός μπορεί να μην του χάρισε μια κόρη, του χάρισε όμως μια υπέροχη και παιχνιδιάρα εγγονή.

Ο Χάρης Βαρθακούρης φωτογραφήθηκε με τη γυναίκα του Αντελίνα και την κόρη τους για το περιοδικό Hello και εξομολογήθηκε : «Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, τηρουμένων των αναλογιών, που χαίρεται την οικογένεια που φτιάχνει, με μια υπέροχη γυναίκα δίπλα μου που μ’αγαπάει και με στηρίζει όσο κανένας, με ένα αγγελούδι για κόρη που μόνο που τη βλέπω και την αγκαλιάζω, μπορώ να ξεχάσω ό,τι με προβληματίζει και να πάρω δύναμη. Ευελπιστώ πάντα για το καλύτερο».

Η Αγγελίνα είπε για το Χάρη Βαρθακούρη : «Δεν μπορούσα να φανταστώ καλύτερο πατέρα από το Χάρη. Δεν υπάρχει κάτι που δεν κάνει. Ταΐζει τη μικρή μας, την αλλάζει, την κάνει μπάνιο, την ντύνει, της τραγουδάει, τις βάζει τις αγαπημένες του μουσικές για να εξοικειωθεί από τώρα και παίζουν σε κάθε ευκαιρία. Δεν υπάρχουν γυναικείες και αντρικές αρμοδιότητες όταν έχει να κάνει με το παιδί μας».
entertv.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ