2016-09-22 15:07:17
Φωτογραφία για Μαρία Μπεκατώρου: Η νέα ομάδα και ο τίτλος της εκπομπής της
Η Μαρία Μπεκατώρου είναι έτοιμη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, όπου θα είναι η οικοδέσποινα της εκπομπής του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1. Η εκπομπή του καναλιού του Αμαρουσίου, το Πρωινό Σου Κου αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Οκτωβρίου, πλήρως ανανεωμένο.

Εκτός της αποχώρησης του Νίκου Μουτσινά, ο τίτλος της εκπομπής θα αλλάξει. Όπως όλα δείχνουν, η εκπομπή θα λέγεται “ΣουΚου”. Σε αυτό ρόλο έπαιξε η αλλαγή ώρας της εκπομπής (θα προβάλλεται από τις 14:00 έως τις 17:00), αλλά και το γεγονός πως οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να κρατήσουν το συγκεκριμένο λεκτικό, που αγαπήθηκε από τον κόσμο.

Σε ότι αφορά την ομάδα, είναι γνωστό πως εκτός του Λάμπρου Κωνσταντάρα που βρισκόταν και πέρσι στην εκπομπή, δυναμικό παρών έρχεται να δώσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ωστόσο έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο τρίτος άντρας που θα βρίσκεται στο πλευρό της Μαρίας. Αυτός όπως όλα δείχνουν δεν είναι άλλος από τον Χρήστο Νέζο. Ο έμπειρος παρουσιαστής, με μακρόχρονη θητεία στις ψυχαγωγικές εκπομπές του Mega, φαίνεται πως είναι έτοιμος να επιστρέφει στο κανάλι του Αμαρουσίου, από όπου ξεκίνησε την καριέρα του το 1991. Η συγκεκριμένη μεταγραφή μπορεί να μην είναι ακόμη επίσημη, όμως φαίνεται πως οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα.

Την θέση της αρχισυνταξίας για το ΣουΚου θα αναλάβει ο Γιώργος Βλαχογιάννης, γνωστός από πολλές εκπομπές του Alpha, όπως οι «Δέστε τους», «Πέδες», «Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου» και «Λόγω TiVis».
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΡΕΚΟΡ ΑΠΟ... ΦΕΪΣΑ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΡΕΚΟΡ ΑΠΟ... ΦΕΪΣΑ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ