2016-09-22 19:06:15
Φωτογραφία για ΠΗΡΕ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ... ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΚΟΠΟΝΕΝ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Πέτερι Κόπονεν της Μπαρτσελόνα βγήκε από το νοσοκομείο και μάλιστα... επισκέφτηκε τους συμπαίκτες του για να τους ευχηθεί καλή τύχη στο ισπανικό Σούπερ Καπ.

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν για τον Φινλανδό γκαρντ, που τα ξημερώματα της Κυριακής (18/9) τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα όταν το ταξί στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με ένα άλλο αυτοκίνητο, όπως σας έχουμε ενημερώσει. Χρειάστηκε να περάσει δύο 24ώρα στην εντατική και συνολικά να νοσηλευτεί για τέσσερις μέρες, όμως σήμερα (22/9) το πρωί βγήκε από το νοσοκομείο και πήγε κατευθείαν... στο γήπεδο για να δει τους συμπαίκτες του.

Τα τραύματα, που υπέστη στο κεφάλι από το τρακάρισμα είναι φανερά, αλλά αυτό δεν τον πτόησε καθόλου. Ευχήθηκε καλή τύχη στην ομάδα του για το Σούπερ Κόπα (από το οποίο προφανώς θα απουσιάσει) και λογικά σύντομα θα είναι σε θέση να την ενισχύσει. Το πόσο θα μείνει εκτός δράσης δεν έχει γίνει γνωστό όμως από τη στιγμή που δεν χτύπησε κάπου άλλου λογικά δεν θα αργήσει να επιστρέψει, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Δείτε το βίντεο:

.@KoponenPetteri Petteri has been released from the hospital and has gone to visit his teammates at the Palau Blaugrana #fcblive pic.twitter.com/CoJDSd7pGz

— FCB Basket (@FCBbasket) 22 Σεπτεμβρίου 2016
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ