2016-09-22 20:24:12
Φωτογραφία για Τιμήθηκαν οι χορηγοί του μπασκετικού Ολυμπιακού Βόλου
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (21/9) η εκδήλωση του Ολυμπιακού Βόλου στην αίθουσα του πρώτου ορόφου του Συνεδριακού Κέντρου Forum, προς τιμήν των χορηγών της ανδρικής και γυναικείας ομάδας μπάσκετ, στους οποίους δόθηκε μία καλαίσθητη πλακέτα με την σήμα της επιχείρησης και τις δύο ομαδικές φωτογραφίες των ερυθρόλευκων ομάδων. Την εκδήλωση, βοηθώντας γενικότερα για την επιτυχία της, παρουσίασε η κ. Βάλμη Κορομηλά.

Όσοι από τους χορηγούς ήταν παρόντες, καθώς υπήρχαν και αρκετές απουσίες, βραβεύθηκαν υπό το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Β. κ. Τσεκούρας, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ και φυσικά ο πρόεδρος της κ. Αλ. Μεταφτσής, οι μπασκετμπολίστες και μπασκετμπολίστριες του συλλόγου μαζί με τους προπονητές τους, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΘ κ. Φραγκούλη, ο πρόεδρος των κριτών Χαράλαμπος Μαντούδης, ο διαιτητής Βαλεντίνος Κέτουλας, ο πρόεδρος της Μεταμόρφωσης Απ. Κρεμαστάς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, η παλαίμαχος μπασκετμπολίστρια του Ολυμπιακού Β. Ρένα Γεωργιτσάκη ως εκπρόσωπος της υφυπουργού Μ. Χρυσοβελώνη και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλειος Χατζόπουλος.


Ο κ. Τσεκούρας τόνισε ότι η παρουσία ενός και μόνο εύρωστου παράγοντα προκαλεί δυσλειτουργίες, ενώ η προσφορά πολλών μικρών χορηγών βοηθά τα μέγιστα στη λειτουργία του συλλόγου, γι’ αυτό και οι άνθρωποί του ζητάνε, όπως είπε, λίγα από τους πολλούς.

Ο κ. Μεταφτσής επισήμανε εκτός των άλλων ότι ο Ολυμπιακός ως ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στη χώρα έχει στόχο μόνο την κορυφή και ιδιαίτερα από τη στιγμή που η λήξη της σεζόν το 2017 συμπίπτει με τα 80 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, ενώ πρόσθεσε ότι η διοίκηση δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη από την προσέλευση του κόσμου στους μπασκετικούς αγώνες.

Να σημειωθεί ότι εκτός από τους χορηγούς βραβεύθηκε και ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, κ. Π. Γιόλας.

Παράλληλα, έγινε παρουσίαση του σάιτ του μπάσκετ του Ολυμπιακού, των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων σε ανδρική και γυναικεία ομάδα, αλλά και των νέων εμφανίσεων που είναι επετειακές και δεσπόζει σ’ αυτές ο αριθμός 80.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΙΔΑΝ... ΑΠΟΕΛ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΙΔΑΝ... ΑΠΟΕΛ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ