2016-09-23 01:13:11
Φωτογραφία για Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας: Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο η αφάνταστη ταλαιπωρία των Θεσσαλονικέων!
στη ταλαιπωρία των Θεσσαλονικέων!", ανέφερε σήμερα στην εκπομπή του Στέφανου Διαμαντόπουλου  στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη" ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, με αφορμή την επίσχεση εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ.

"Καλέσαμε επανειλημμένως με δημόσιες παρεμβάσεις, ανακοινώσεις και δελτία τύπου τον αρμόδιο υπουργό να σκύψει επιτέλους πάνω στο πρόβλημα και να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου με τους εκπροσώπους του ΟΑΣΘ. Τονίσαμε με κάθε τρόπο ότι δεν μπορεί, λόγω των ιδεοληπτικών απόψεων και της εγωιστικής στάσης του, επί 20 μήνες να μην δέχεται να συζητήσει με τον ΟΑΣΘ, κρατώντας, ουσιαστικά, με την στάση του ομήρους χιλιάδες θεσσαλονικείς που δεν έχουν άλλο τρόπο να μετακινηθούν παρά μόνο τις αστικές συγκοινωνίες και τα ταξί.

Σήμερα το πρωί προσπαθήσαμε να έρθουμε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ.Σπίρτζη, αλλά, λόγω απουσίας του στο εξωτερικό, αυτό δεν κατέστη δυνατό, όπως μας είπαν από το γραφείο του.

Καλούμε τον αρμόδιο υπουργό και την κυβέρνηση να αφήσουν την αδράνεια και την αδιαφορία και να δώσουν ένα άμεσο τέλος σε αυτή την κατάσταση.

Επιτέλους να ξεκαθαρίσει η κυβέρνηση τι θέλει να κάνει με τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης. Πάντως αυτή η απαράδεκτη στάση δεν μπορεί να συνεχιστεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Θεσσαλονίκης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ