2016-09-23 03:40:17
Φωτογραφία για Ερώτηση του Βουλευτή Γεωργίου Βλάχου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο
«Παράταση στην προθεσμία για ένταξη οικιακών πελατών της ΔΕΗ στο πρόγραμμα ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών» Ερώτηση του Βουλευτή Γεωργίου Βλάχου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γεώργιος Βλάχος, με ερώτησή του στη Βουλή, έθεσε το ζήτημα της παράτασης της προθεσμίας για ένταξη οικιακών πελατών της ΔΕΗ στο πρόγραμμα ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών, η οποία εκπνέει στις 30.09.2016, αλλά και της επέκτασης του πακέτου των ευνοϊκών ρυθμίσεων και σε άλλες κατηγορίες καταναλωτών οι οποίοι σήμερα δεν μπορούν να ενταχθούν στις ανωτέρω ρυθμίσεις.

Ακολουθεί το ολόκληρο κείμενο της ερώτησης (αρ. πρωτ: 8329/19-09-2016):

ΘΕΜΑ: «Ένταξη οικιακών πελατών της ΔΕΗ στο πρόγραμμα ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών»

Πριν από λίγες ημέρες η διοίκηση της ΔΕΗ, ανακοίνωσε την απόφασή της να προχωρήσει στην παράταση του ευνοϊκού προγράμματος ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 36 δόσεις έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2016, δίνοντας λύση σε πολλούς συμπολίτες μας οι οποίοι αδυνατούν να αποπληρώσουν εφάπαξ τις συσσωρευμένες οφειλές τους.

Ωστόσο υπάρχουν κατηγορίες συμπολιτών μας, που δεν μπορούν να ενταχθούν στις ευνοϊκές αυτές ρυθμίσεις. Κατόπιν τούτων ΕΡΩΤΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ

1. Είναι στις προθέσεις σας, η παράταση της ανωτέρω προθεσμίας;

2. Θα επεκτείνετε το πακέτο ευνοϊκών ρυθμίσεων και σε άλλους καταναλωτές οικιακού ρεύματος;»
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ