2016-09-23 07:41:05
Φωτογραφία για Γιατί δεν έχουν πάρει ακόμη κάρτα για μειωμένο κόμιστρο οι σπουδαστές των στρατιωτικών σχολών;
Οι σπουδαστές των στρατιωτικών σχολών σύμφωνα με όσα αναγράφονται στο  ΦΕΚ 126Β από 28/1/2016,  δικαιούνται μειωμένο κόμιστρο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Σπουδαστές αλλά και γονείς που απευθύνθηκαν στον ΟΑΣΑ, ενημερώθηκαν ότι μόνο με την επίδειξη συγκεκριμένης κάρτας,  αποφεύγουν το πρόστιμο. Δεν αρκεί δηλαδή επίδειξη της  ταυτότητας που έχουν ως σπουδαστές στρατιωτικών σχολών. Το ΥΠΕΘΑ πρέπει λοιπόν να υπογράψει την σχετική σύμβαση και να μεριμνήσει ώστε οι σπουδαστές να λάβουν τις συγκεκριμένες κάρτες.

 Ωστόσο,  από την περσινή ακαδημαϊκή περίοδο, είχε αναλάβει το επιτελείο του ΑΝΥΕΘΑ Βίτσα να βρει την άκρη και να μπορούν να εκδίδονται ακαδημαϊκές ταυτότητες  από το υπουργείο παιδείας και για τους σπουδαστές όλων των στρατιωτικών σχολών, έτσι ώστε να απολαμβάνουν κι αυτοί, ότι απολαμβάνουν και οι υπόλοιποι σπουδαστές των ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Βέβαια προέκυψε το προσφυγικό και το συγκεκριμένο θέμα πήγε στις καλένδες.

Επειδή ο Σεπτέμβριος φεύγει σε λίγες ημέρες, μήπως να βιαστούν όσοι πρέπει να κινηθούν για να δώσουν λύση στο συγκεκριμένο θέμα που απασχολεί τους σπουδαστές των ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ, ώστε να μην αισθάνονται αδικημένοι έναντι των υπολοίπων σπουδαστών ΑΕΙ και ΤΕΙ ;

ΠΗΓΗ: http://www.militaire.gr/%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%ad%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%80%ce%ac%cf%81%ce%b5%ce%b9-%ce%b1%ce%ba%cf%8c%ce%bc%ce%b7-%ce%ba%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc/
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ