2016-09-23 15:40:46
Φωτογραφία για Εξαντλήθηκε το iPhone 7 στην Ελλάδα μέσα σε 12 ώρες!
Από χτες τα μεσάνυχτα όσοι είχαν προπαραγγείλει τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 plus μπορούσαν και επίσημα να τα πάρουν στα χέρια τους!

Σύμφωνα λοιπόν με τα πρώτα ανεπίσημα στοιχεία από τις 3 εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, οι πωλήσεις των iPhone 7 και iPhone 7 plus, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Σε συγκεκριμένη μάλιστα εταιρία κινητής τηλεφωνίας, η αύξηση των προπαραγγελιών για το iPhone 7 σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, το iPhone 6s, άγγιξε το 70%!

Αντίστοιχα κινήθηκαν και οι πωλήσεις στα καταστήματα τεχνολογίας, με τη ζήτηση να είναι αυξημένη κατά 50% τουλάχιστον σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο!

Στέλεχος μάλιστα εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, είπε: «υπάρχουν παράπονα για το χαμηλό απόθεμα στο χρώμα Jet Black που κοστίζει 120 ευρώ παραπάνω από το κανονικό! φανταστείτε λοιπόν τι γίνεται!».

Όπως καταλαβαίνετε, είναι αρκετά δύσκολο πια να βρει κάποιος το πολυπόθητο κινητό ακόμα και αν έχει τα χρήματα να το αγοράσει! Θα χρειαστεί χρόνος ακόμα μέχρι να έρθουν αρκετά αποθέματα στηνχώρα μας για να ικανοποιηθούν όλοι οι πελάτες..

Με γεια τους λοιπόν...

protothema.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ