2016-09-24 03:29:15
Φωτογραφία για Μουρίνιο: «Θέλω να σπάσω τα μούτρα του Βενγκέρ»
Απασφάλισε ο Ζοσέ Μουρίνιο, βάζοντας για άλλη μια φορά στο στόχαστρο τον Αρσέν Βενγκέρ. Οι δυο τους δεν τα πάνε καλά και αυτό δεν αποτελεί είδηση, αλλά ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να τον βρει εκτός γηπέδου και να του σπάσει τα μούτρα, είναι μια δήλωση που δεν την περιμέναμε από τον Special One.

Πέρυσι, τον Οκτώβρη στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και ενώ ο Μουρίνιο καθόταν στον πάγκο της Τσέλσι, οι «μπλε» είχαν υποδεχθεί την Άρσεναλ, επικρατώντας τελικά με 2-0. Ωστόσο, το στιγμιότυπο που είχε σημαδέψει τον αγώνα, ήταν μια έντονη «κοκορομαχία» ανάμεσα στους δύο προπονητές.

Η γνωστή αγγλική εφημερίδα «Daily Mail» κυκλοφορεί με τίτλο: «Θα τον βρω έξω από το γήπεδο κάποια μέρα και θα του σπάσω τα μούτρα», δίνοντας με αυτόν τον τρόπο άλλη διάσταση στην κόντρα τους.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει ξεκινήσει και πολύ καλά μετά τις ήττες από Μάντσεστερ Σίτι, Γουότφορντ και Φέγενορντ, γεγονός που έχει προκαλέσει εκνευρισμό στον Πορτογάλο, ο οποίος αντί να αναλάβει την ευθύνη για τις διαδοχικές ήττες, προτιμά να τα ρίχνει στον… Σο.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ