2016-09-24 08:56:12
Φωτογραφία για 10 λόγοι γιατί τα κολάν είναι αξιαγάπητα
Ρωτήστε οποιοδήποτε αν του αρέσει η οπτική μιας κοπέλας που φοράει κολάν παντελόνι. 

Στο εξωτερικό υπάρχει και η ορολογία παντελόνι γιόγκα, γιατί προφανώς το συγκεκριμένο είδος ρούχου είναι ιδανικό για γιόγκα.

Σίγουρα, οι περισσότεροι λόγοι έχουν να κάνουν με την εμφάνιση του κοριτσιού, αλλά υπάρχουν και άλλα. 

Ας δούμε το top ten από τους λόγους γιατί οι γυναίκες αλλά και οι άνδρες αγαπούν τα κολλάν παντελόνια.

1. Το κολάν είναι το μοναδικό ρούχο που ανυψώνει το σώμα

Για κάποιο λόγο, το κολάν παντελόνι περιέχει το σωστό συνδυασμό από λύκρα και spandex, έτσι ώστε να δίνει την σωστή υποστήριξη στα οπίσθια των γυναικών. Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό και αποτελεί τον πρώτο λόγο γιατί οι γυναίκες προτιμούν τα κολάν.

2. Προσφέρει καμπύλες ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν

Σε κορίτσια που είναι σχετικά αδύνατα, το κολάν είναι η ιδανική λύση για να σχηματίζουν καμπύλες. Σοβαρά, υπάρχει κάποιο άλλο είδος ιματισμού που να προσφέρει αυτή την δυνατότητα. Την εικόνα της ιδανικής σιλουέτας.


3. Το κολάν αναδεικνύει 2 από τα καλύτερα σημεία της γυναίκας

Τα πόδια και τα οπίσθια μιας γυναίκας είναι δυο από τα πιο δυνατά σημεία. Και το κολάν τα αναδεικνύει και τα δυο με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο. Ενώ φαινομενικά καλύπτει τα πάντα, αφήνει πολύ λίγα στην φαντασία.

4. Αλλάζει ολόκληρη την εικόνα της γυναίκας

Αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε μόνο όταν δούμε στην ίδια παρέα γυναίκες με διαφορετικά ρούχα. Η μια να φοράει κολάν, η άλλη φόρεμα, η άλλη παντελόνι κτλ.. θα δούμε ότι η κοπέλα με το κολάν βγάζει μια εικόνα προς τα έξω γεμάτη ενέργεια και ζωντάνια.

5. Επιτρεπόμενη εμφάνιση

Όταν μια γυναίκα θέλει να ντυθεί ερωτικά είναι δύσκολο να το κάνει χωρίς να παρεκταπεί. Με το κολάν όμως έχει το δικαίωμα να πειραματιστεί όσο θέλει. Το κολάν θεωρείται καθημερινό ρούχο, μπορεί ωστόσο αν συνδυαστεί σωστά να φορεθεί και για πιο επίσημες εξόδους.

6. Είναι άνετο

Όπως προαναφέρθηκε, το κολάν είναι ένα καθημερινό ρούχο. Σε κάνει να νιώθεις άνετα και έχεις την δυνατότητα για πολλές δραστηριότητες χωρίς να φοβάσαι μήπως χαλάσει. Μπορείς να κάνεις ποδήλατο, να πας για τρέξιμο, να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού κ.α.

7. Είναι ρούχο που βγάζει ενέργεια

Μπορεί να μην το έχετε παρατηρήσει, αλλά σε μια παρέα όταν υπάρχουν κοπέλες που φορούν κολάν, η ατμόσφαιρα είναι πιο χαρούμενη και γεμάτη ενέργεια.

8. Πολλά υποσχόμενο

Από την μεριά του παρατηρητή, μπορεί να μην αφήνει πολλά στην φαντασία όπως προαναφέρθηκε, αλλά αυτό που αφήνει είναι αρκετό για να τον αναστατώσει και να του κεντρίσει το ενδιαφέρον.

9. Βγαίνουν εύκολα

Είναι και αυτό ένα πλεονέκτημα. Το βγάλε βάλε στα ρούχα είναι κουραστικό, όχι όμως για ένα κολάν. Δεν ανησυχείς μήπως τσαλακωθεί, απλά το τραβάς και βγαίνει.

10. Το αγαπούν όλοι

Τα κολάν είναι ένα ρούχο που δύσκολα το αντιπαθούν, τόσο οι γυναίκες που το φοράνε όσο και οι άνδρες που το κοιτούν (εξαιρούνται όσοι άντρες το φορούν για την άθληση τους και καλά κάνουν). Είναι το πιο αγαπητό είδος ρουχισμού που προκαλεί ευχάριστες εντυπώσεις και από τα δυο φύλλα.

πηγή: http://super10.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ