2016-09-24 18:50:09
Φωτογραφία για Ζευγάρι Νάνων Παντρεύτηκε σε μια Παραμυθένια Τελετή, και «ενώθηκε» από τον γιο τους -  ΚΑΝΕΙΣ δεν Πίστευε ότι θα... [photos+video]
Ένα ζευγάρι από το Σάντερλαντ το οποίο συναντήθηκε ενώ έπαιζαν τους νάνους σε μια παράσταση της Χιονάτης παντρεύτηκε σε μια παραμυθένια τελετή με τον γιο τους στο πλάι τους Η Laura Whitfield, η οποία είναι μόλις 1,20ζήτησε σε γάμο τον Nathan Phillips με ύψος μόλις 1 μέτρο ένα μήνα πριν από τη γέννηση του γιου τους – τον μοναδικό «διπλό νάνο» στη Βρετανία.

Ο Nathan Junior γεννήθηκε με δύοδιαφορετικές μορφές νανισμού, αχονδροπλασία σαν τη μαμά του και ψευδοαχονδροπλασίασαν τον μπαμπά του, και δεν αναμενόταν να επιζήσει περισσότερο από μερικές ώρες.

Το υγιές νήπιο λειτούργησε ως ο κομιστής των δαχτυλιδιών στο γάμο των γονιών του.

Παντρεύτηκαν στην κομητεία του Durham, μεταξύ 50 από τους πιο στενούς φίλους και συγγενείς τους

Η Laura δήλωσε: «Συναντηθήκαμε σε μια παράσταση το 2012.

Ήταν η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι, έπαιζε τον Γκρινιάρη και εγώ τον Υπναρά. Ήταν εκπληκτικό, επειδή ήταν το τέλειο παραμύθι για να ξεκινήσουμε τη ζωή μας – τώρα είμαστε παντρεμένοι και ο γάμος μας ήταν απλά μαγικός.»


«Περιμέναμε τόσο καιρό να παντρευτούμε έτσι ώστε ο Nathan να έχει μεγαλώσει λίγο και να μπορέσει να μεταφέρει τα δαχτυλίδια, αλλά τελικά το μαξιλάρι ήταν πολύ βαρύ γι “αυτόν. Οπότε εκείνος αποφάσισε ότι δεν το ήθελε και το έριξε στο πλάι.

Ήταν πολύ αστείο και πραγματικά ιδιαίτερο για μας να τον έχουμε εκεί.»

Όταν έμαθε ότι ο Nathan σχεδίαζε να την ζητήσει σε γάμο, η Laura αποφάσισε να το προτείνει εκείνη.

«Ήμουν πολύ ανήσυχη γιατί όταν είμαι νευρική, αρχίζω να γελάω, αλλά το τελευταίο πράγμα που ήθελα ήταν ο Nathan να μου προτείνει να τον παντρευτώ και εγώ να γελάσω στα μούτρα του – δεν ήθελα να καταστρέψω τη στιγμή.

Ήταν μόνο ένα μήνα μετά την πρόταση που η ηθοποιός ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος – η οποία ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για το ζεύγος.

Η Laura δήλωσε: «Στην αρχή οι ιατροί με συμβούλευσαν να εξετάσω το ενδεχόμενο της άμβλωσης, επειδή είχα μερικές επιπλοκές με την εγκυμοσύνη μου, όμως ήμουν αποφασισμένη να δω πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε με τον μικρό Nathan και οι δυο μας τον ερωτευτήκαμε από τον πρώτο υπέρηχο.

Από εκεί και πέρα ήταν βλέποντας και κάνοντας όταν γεννήθηκε, διότι δεν νομίζαμε ότι θα επιβίωνε περισσότερο από μερικές ώρες μετά τη γέννησή του, λόγω του διπλού νανισμού του, αλλά ήταν μαχητής και τώρα είναι μια χαρά.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ