2016-09-24 20:02:08
Φωτογραφία για ΑΝΕΤΗ... ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ-15 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Τρίπολη, η Κ-15 του Ολυμπιακού επικράτησε με 0-3 της αντίστοιχης του Αστέρα.

Aναλυτικά το olympiacos.org, αναφέρει :

Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη πέτυχε και τα τρία γκολ με κεφαλιές έπειτα από εκτελέσεις κόρνερ. Το 0-1 έγινε στο 48' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου ο Τιμολέων έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ενώ πάλι ο Τιμολέων σκόραρε στο 62' μετά από ωραία εκτέλεση κόρνερ του Μούκα. Στο 65' ο Σουρλής σημείωσε το 3ο γκολ του Ολυμπιακού έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μούκα.

Ο τεχνικός της ομάδας μας σημείωσε: "Η ομάδα είχε καλή εικόνα σ' ένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σ' έναν δύσκολο αντίπαλο αλλά έχει πολύ δρόμο να διανύσει ακόμη για να φτάσει εκεί όπου θέλουμε. Δεν στεκόμαστε στο αποτέλεσμα αλλά στην εμφάνιση. Πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα στο επιθετικό κομμάτι για να γίνουμε πιο ουσιαστικοί στην τελική ενέργεια και φυσικά θέλουμε και διορθώσεις στο αμυντικό. Τα μηνύματα από την ομάδα είναι αισιόδοξα αλλά δουλεύουμε κάθε μέρα με στόχο την συνεχή βελτίωση δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες".


Η ομάδα μας θα ξεκινήσει τους αγώνες της στο Πρωτάθλημα Super League Κ-15, το οποίο κατέκτησε την περίοδο 2015-16, στις 8-9 Οκτωβρίου στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Ηλιάδης, Τσάβος, Νικόλης, Ασλανίδης, Τιμολέων, Μούκα, Γούλας, Ντότης, Τόλιος, Καρακώστας, Παπαδόπουλος/ Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Καραργύρης, Πολύδωρος, Θεοδωρόπουλος, Κεραμίδας, Τζανετής, Σουρλής, Αρσενίδης, Γαβαλάς, Παπαγεωργίου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ