2016-09-24 22:18:12
Φωτογραφία για Contouring στα νύχια; Κι όμως, αυτή είναι η νέα τάση στο μανικιούρ!
Το contouring ξεκίνησε ως μία τεχνική μακιγιάζ, η οποία κάνει το πρόσωπό μας να δείχνει «τρισδιάστατο», πλέον όμως καθημερινά ακούμε κι από ένα νέο μέρος που μπορούμε να την εφαρμόσουμε. Πρόσωπο, λαιμός, ντεκολτέ, κοιλιακοί, πόδια: το contouring γίνεται παντού, με εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ΑΝ έχετε φυσικά την υπομονή και τον χρόνο να το κάνετε. Τα τελευταία νέα θέλουν να το κάνουμε στα.. νύχια μας. Whaaat?

Κι όμως, το contouring στα νύχια θα τα κάνει να δείχνουν πιο μακριά, οπότε αποτελεί ην ιδανική λύση για τα κορίτσια που έχουν κοντά νύχια, επειδή τα «τρώνε» ή είναι αδύναμα και σπάνε. Η celebrity manicurist, Jin Soon Choi,μας σύστησε την συγκεκριμένη τεχνική στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης και η ίδια εξήγησε πως «Αυτό το look δεν είναι απλώς cool και δίνει την ψευδαίσθηση ότι τα νύχια είναι πιο μακριά αλλά επιπλέον είναι πολύ απλό να το πετύχεις αφού το μόνο που χρειάζεσαι είναι το πινέλο που έρχεται μαζί με το βερνίκι σου».

Αλήθεια λέει: το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε ένα μικρό κενό δεξιά και αριστερά όταν βάφετε τα νύχια σας. Trust us, είναι το πιο εύκολο contouring που θα έχετε δοκιμάσει ποτέ!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ