2016-09-26 01:16:11
Φωτογραφία για Χριστίνα Πολίτη: Ο ένας και μοναδικός άντρας της ζωής της με τον οποίο χώρισε
Η Χριστίνα Πολίτη ως μητέρα (έχει δύο γιους, τον 23χρονο Νίκο και τον 9χρονο Άλεξ) είναι πολύ δοτική. «Προφανώς υπάρχουν και στιγμές που με κάνουν ότι θέλουν, επειδή εγώ τους αφήνω. Όμως, με αγαπούν, με σέβονται και με προσέχουν. Το θεωρώ επιτυχία μου αυτό. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ τα παιδιά για να κατευθύνω δικές μου σχέσεις ή να καλύψω δικές μου ανασφάλειες. Τα παιδιά μου είναι ελεύθερα και τα καθοδηγώ όσο μπορώ για να έχουν μια ωραία ζωή» λέει. Με τον μεγαλύτερο, τον Νίκο έχουν μια πολύ ξεχωριστή σχέση. «Του έχω μεγάλη εμπιστοσύνη, συζητώ μαζί του όλα τα προσωπικά μου και έχω να σου πω πως είναι πολύ αυστηρός μαζί μου. Περνάει από σκάνερ όποιον προσπαθεί να μπει στη ζωή μου. Θέλει να είμαι πάντα με κάποιον που να θεωρεί πως με αγαπά και με προσέχει».

Πρόσφατα δήλωσε πως θα έκανε έναν τρίτο γάμο. «Γιατί να μην έκανα; Όταν χωρίζει ένας άνθρωπος, το κάνει για να μπορεί να ξαναπαντρευτεί. Αυτοί που δεν θέλουν να ξαναπαντρευτούν και δεν περνούν πια καλά μένουν παντρεμένοι και διαιωνίζουν μια κακή και αρρωστημένη κατάσταση. Όταν παντρεύεσαι από έρωτα και κανονικά, είναι πιο πιθανό να χωρίσεις από όταν παντρεύεσαι από μπαγλάρωμα» λέει γελώντας.


Η ίδια, άλλωστε, λέει πως η οικογένειά της δεν την καταπίεσε ποτέ στις επιλογές της. «Οι γονείς μου δεν είχαν ποτέ μικροαστικές αντιλήψεις. Ποτέ δεν ήθελαν να παντρευτώ και να κάνω παιδί, να αποκατασταθώ ή να βρω έναν πλούσιο. Όταν ήμουν με τον πρώτο μου άντρα και ήθελα να χωρίσω, ο μπαμπάς μου ήταν ο πρώτος που με ενθάρρυνε. Δεν άρχισαν τα “να προσπαθήσεις να σώσεις το γάμο σου”. Ήθελαν μόνο να είμαι καλά».

Έχει φέρει ποτέ τούμπα τα δεδομένα της για μια σχέση ζωής; «Για τον άντρα της ζωής μου, που ήταν ένας, άλλαξα πολλά. Και παραμένει ο άνθρωπος της ζωής μου, γιατί ο άντρας της ζωής σου είναι αυτός που, όταν έχεις ένα πρόβλημα, τον παίρνεις τηλέφωνο και του λες τον πόνο σου» μου λέει, κάνοντάς με να αναρωτηθώ γιατί δεν είναι πια μαζί. «Συνέβη κάτι και χωρίσαμε, αλλά η σχέση αυτή παραμένει η συναισθηματική μου ασφάλεια». Αυτό, όμως, δεν είναι κάτι που την μπλοκάρει από το να προχωρήσει τη ζωή της; «Μπορεί να με έχει μπλοκάρει, μπορεί και όχι. Το βέβαιο είναι πως πάντα υπάρχει η σύγκριση. Γιατί όταν γίνεται η σύγκριση οι νέοι πύργοι γκρεμίζονται!». Θεωρεί ότι κάποια στιγμή θα μπορούσαν να είναι ξανά μαζί; «Ποτέ δεν ξέρεις, αρκεί να μην πεθάνουμε, είμαστε πλέον και… γέροι!». Να γιατί η Χριστίνα είναι τόσο… Cosmopoliti!
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ