2016-09-27 00:38:05
Φωτογραφία για ΡΕΠΟ ΚΑΙ... ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Η επόμενη μέρα των ερυθρόλευκων από την ήττα στην Λάρισα τους βρήκε να... ξεκουράζονται.

Ο Μπέντο παρόλο που έρχονται δύο κρίσιμα και καθοριστικά παιχνίδια για τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη, έδωσε ρεπό στους παίκτες του, οι οποίοι θα επιστρέψουν την Τρίτη στο Ρέντη για να ξεκινήσουν δουλειά εν όψει ΑΠΟΕΛ.

Η κάκιστη εικόνα του Ολυμπιακού στη Λάρισα και τα λάθη που έγιναν από όλους, φέρνουν εν όψει των δύο επόμενων αγώνων άπαντες σε περίοδο… εξετάσεων.

Τόσο στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ όσο κυρίως σε αυτό με την ΑΕΚ «απαγορεύεται» η αποτυχία και το ζητούμενο είναι κατά πόσο ο Ολυμπιακός, με τα δεδομένα προβλήματα που έχει από το καλοκαίρι, μπορεί να βγάλει άμεσα αντίδραση. Προφανώς και ακόμη είναι νωρίς, σαφώς και μια ήττα την τρίτη αγωνιστική δεν λέει τίποτα, όμως τα μηνύματα που στέλνει ο Ολυμπιακός τις δύο τελευταίες εβδομάδες είναι... ανησυχητικά.

Θεωρείται δεδομένο πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα αφήσει πλέον τα... «πειράματα» και θα πάει ξανά στο 4-2-3-1 ρίχνοντας στη «μάχη» τα δυνατά του «όπλα». Ο Μπέντο καλείται να βρει και πάλι μια συνέπεια στην ομάδα του, προκειμένου να φτάσει στα αποτελέσματα που έχει ανάγκη Ολυμπιακός αλλά και ο ίδιος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ