2016-09-27 09:12:00
Φωτογραφία για Debate - Δημοσκοπήσεις: 2-1 υπέρ του Τραμπ!
Τρεις δημοσκοπήσεις έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας, λίγες ώρες μετά το πρώτο debate ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ ανάμεσα στη Χίλαρι Κλίντον και τον Ντόναλντ Τραμπ. Σε μια νικήτρια αναδεικνύεται η υποψήφια των Δημοκρατικών και σε άλλες δυο ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος.

Η πρώτη δημοσκόπηση μετά το debate ανάμεσα στη Χίλαρι Κλίντον και τον Ντόναλντ Τραμπ έρχεται στο φως από το CNN. Και βγάζει νικήτρια της πρώτης «μονομαχίας» ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ την υποψήφια των Δημοκρατικών με 62%.

Η έρευνα έγινε στους τηλεθεατές που παρακολούθησαν το debate από το CNN. Από τους 521 που ρωτήθηκαν, το 41% δήλωσαν Δημοκρατικοί, το 26% Ρεπουμπλικάνοι και το 33% ανεξάρτητοι. Αυτό σημαίνει πως στη δημοσκόπηση αυτή συμμετείχαν 10% περισσότεροι Δημοκρατικοί και 2% λιγότεροι Ρεπουμπλικάνοι απ’ όσους συμμετέχουν στις παναμερικανικές δημοσκοπήσεις.

Το 62% των ερωτηθέντων στην έρευνα του CNN απάντησε πως νικήτρια της πρώτης «μονομαχίας» ήταν ξεκάθαρα η Χίλαρι Κλίντον, με τον Ντόναλντ Τραμπ να λαμβάνει 27%. Το ποσοστό λάθος είναι περίπου 4,5%. Το 6% θεωρεί πως νίκησαν και οι δυο, το 4% επέλεξε την απάντηση "κανένας" και μόλις το 1% δεν εξέφρασε γνώμη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ